tag:blogger.com,1999:blog-2704028531050414482.post5889374942092666244..comments2023-09-09T10:50:23.949+02:00Comments on Svensk i <strike> Waterloo</strike> Bad Soden: Glassmaskin - Oh yeahhh!desperat hemmafruhttp://www.blogger.com/profile/10562694066582119036noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2704028531050414482.post-20299518379148851012010-04-29T20:34:55.164+02:002010-04-29T20:34:55.164+02:00Tackar! Ska genast testa!Tackar! Ska genast testa!desperat hemmafruhttps://www.blogger.com/profile/10562694066582119036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2704028531050414482.post-19306458301239066912010-04-29T18:15:27.991+02:002010-04-29T18:15:27.991+02:00Det här är en av mina favoriter från Allt om Mat f...Det här är en av mina favoriter från Allt om Mat från 80-talet;<br /><br />2½ dl grädde<br />2½ dl mjölk<br />låt småkoka i 10 min<br /><br />4 äggulor<br />1½ dl socker<br />vispa ihop ganska kraftigt<br />blanda med mjölk/grädde, låt sjuda nån minut, får INTE koka<br /><br />Smaksätt med 100 gr fin blockchoklad (vit är god) eller 150 gr hallon, låt kallna och kör i glassmaskin. Det här är våra favoriter :-)Fru Venushttps://www.blogger.com/profile/04809470306344922113noreply@blogger.com