torsdag 12 april 2012

Paket på väg från Fiddeli

Paket på väg...
Idag skickades mitt paket till "Oumberlige Peter" som har bloggen Oumberligating. Han gav mig utmaningen att köpa en tekopp åt honom och nu har jag gjort det. Letade länge och väl efter en passande kopp, men hittade inte någon som föll mig i smaken här i Tyskland. Men så när jag var hemma i Sverige under påsken hittade jag DEN! Kan inte avslöja så mycket mer ännu, eftersom jag vill att paketets innehåll ska vara hemligt tills han öppnar det. Jag packade paketet i Sverige, men hann inte posta det själv då jag saknade adressen. Så här såg det i alla fall ut när paketet var på väg med lite hjälp från mina föräldrar, som också dokumenterat det hela med kameran (tack mina coola paranteser!).
Nja, paketet gick inte ner i postlådan.
Nu har Peter fått i uppdrag att införskaffa en tekopp åt mig också. Enligt Oumberlige Peter känns det lite som Vita stenen (ni vet den där tv-serien där två barn gör en massa uppdrag åt varandra för att få en vit sten) och jag kan inte annat än hålla med. Jag känner mig precis som Fiddeli (även om jag inte är lika söt och inte lika ung). Lite full i sjutton, lite förväntansfull, lite skraj... ;-)

10 kommentarer:

 1. Vilken kul och spännande grej! Oj, så nyfiken jag blir! Hoppas du delar med dig av hur koppen/kopparna ser ut så småningom...

  SvaraRadera
 2. Hehe! Ska bli spännande att se vad det är du köpte till Peter! ;-D

  SvaraRadera
 3. Vad finurligt! Och i sann Vita Stenen-anda så undrar ju vad som kommer härnäst, efter tekopps-utmaningarna...
  Hoppas det blir ett göra-uppdrag då. Till exempel stoppa fingret i en kamel-näsa eller nåt sånt läskigt ;)

  SvaraRadera
 4. Stoppa fingret i en kamelnäsa?! Låter so ett kul uppdrag! Hur fasen man nu får till det? *fnular*

  SvaraRadera
 5. Då får vi hoppas att inte häradshövdingen tar koppen först ;)

  SvaraRadera
 6. åH jag tror jag dör av nyfikenhet!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej Desperate Vän! Inte har jag missat detta helt Oumberliga inlägg inte. Hade bara djäkligt svårt att komma in på din blogg, jag kunde inte ladda ner bilderna och jag vill ha dem på min blogg, för det inlägg som jag nu gjort! (ler)
  Knde inte kommentera heller, men idag så fungerar allt som det ska och jag väntar med spänning på mitt paket! Stor Tack i förskott!
  Spännande!
  Ja, här på Södertörn utanför Stockholm snpar det idag (1), nåstan en dicimeter nysnö har fallit och fortsätter att falla trots att klockan nu är nästan tolv på dagen!
  Perfekt tedrickar väder, sakteliga håller jag på att väja mig vid tanken på att jag nu skall överge min snart 30-åriga Gröna Anna Balja av största Modell! Den börjar som jag berättade tidigare bli lite "ofräsh"!
  Ha nu en fin helg!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!
  PS:Vi ses och hörs! Det stora blir när koppen anlänt hur och i vilken miljö den skall fotograferas i! (ler)

  SvaraRadera
 8. Vilka sötnosar ni två er. ;-)
  Ska bli spännande att se när Peter följer upp ditt inlägg sen.

  SvaraRadera
 9. Älskade vita stenen - köpt den åt ungarna :-) Vill se resultatet sen!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)