söndag 2 september 2012

Boken är klar - nästan...

Jag och min kollega skulle ha lämnat in vår bok till förlaget i morgon bitti. Nu har vi själva bestämt oss för att dra på det ytterligare en vecka. Förläggaren har godkänt förseningen och från att känna att det här blev nästa bra, till att det här kan nog bli skitbra är det alltså bara en vecka. Det är inte så mycket kvar att skriva, men det tar så lång tiiiiiiiiiid med allt det där småfixandet. Nästa vecka då SKA vårt originalmanus in. Basta. Sedan ska det ju ändå revideras efter att det granskats. Ska bli skitroligt att få konstruktiv feedback. Tänk om det är en skitbok vi skrivit?

5 kommentarer:

 1. Kan jag aldrig tänka mig...att det är en skitbok...Desperata Hemmafruar skriver alltid bra, antingen det handlar om att just vara hemma Fru, marknadekonomi eller juridik. Det blir bra ska du se och gissa vem som ska läsa din bok och gissa vart den kommer synas....jo på Oumberliga Bloggen så klart...hm...funderar på om det lät mer som ett hot eller löfte! (ler)
  Fast Oumberlige Peter kan vara seriös, idag glimtade jag till inom det seriösa området på min blogg. Kanske kan det inlägget förklara varför jag ibland "flamsar" till det...kanske man/jag inte riktigt orkar med allvaret alla gånger!
  Vågar jag skriva att jag verkligen inte struntar i "tekoppandet"...var sak har sin tid!
  Ha en fin vecka!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Det låter verkligen jättespännande!

  SvaraRadera
 3. WOW, tänk att ana slutet på ett sånt jätteprojekt! Vad ska du göra sen då?

  SvaraRadera
 4. Som tut är så är det utgivaren som ska bedöma om boken är av tillräckligt god kvalitet (som författare blir man ju som blind, tycker vanligen ömsom att allt är skräp och värdelöst, ömsom att det av och till blixtrar till av genialitet).
  Förresten, får jag låna bilden av den lilla svarta till min blog?

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)