onsdag 18 mars 2009

Väder, väder, väder

Jag ser att jag allt som oftast kommenterar vädret, men jag kan inte låta bli idag heller. Det är 18 grader varmt idag! Som en varm och skön majdag hemma i Sverige. Fast allt har inte slagit ut ännu förstås. Påskliljorna har dock vecklat ut sig under dagen och knopparna i bokhäcken börjar så smått bli gröna. Undrar hur lång tid det tar innan de slår ut?
Sonen är sjuk i någon form av influensa, så han orkar inte göra så mycket. Jag lyckades dock lura ut honom en stund i solskenet och jag tror att det gjorde honom gott.

Nätet har varit nere hela dagen och man känner sig så handikappad. Som modern människa blir man totalt handlingsförlamad när man inte kommer åt internet. Här i Belgien är det lite si och så med nätet. Ibland funkar det, ibland inte... Och är det inte nätet som tjorvar är det routern eller modemet. Verkar som att routern/modemet liksom låser sig ibland, trots att nätet ibland börjat funka igen. Ibland går det att bara återställa allt ihop, men ibland funkar inte det heller. Jag fattar inte hur det hänger ihop riktigt.

Idag har jag pratat med min mormor på telefon. Jag blir så himla glad när jag hör hennes röst. Min mormor är speciell. Hon bakar de godaste bullarna och är hur cool som helst. Kommer ihåg när vi gjorde trasdockor av hennes mattrasor och målade ansiktena med hjälp av pennor och mormors läppstift. En annan gång hjäpte hon mig att sy världens finaste volangkjol. En sådan där vit med färgade kantband som var modern i början på 80-talet... Längtar extra mycket efter mormor och morfar nu när jag inte bor i Sverige. Fast egentligen är inte avståndet så mycket längre än vad det var tidigare. Logiken brister ibland.

2 kommentarer:

  1. Å va härligt med vår, vi ser tendenserna här också även om vi inte har det lika varmt och härligt som ni. Är det din bil man ser i bakgrunden? Vore super kul att få en bild på huset också :-), kramiz

    SvaraRadera
  2. Japp, det är min fina bil! Borde faktiskt tvätta den idag. Lika fint väder som igår. Ska fundera på husbilderna. Hur mycket vill man lägga ut offentligt egentligen? I annatf all kan jag maila lite bilder.

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)