lördag 6 februari 2010

Lier

Jag och maken tog en alldeles egen tur till Lier idag. Ungarna var hemma och lekte med kompisar. Det är skönt att de börjar bli så stora att de kan klara sig själva några timmar. Vi såg bland annat denna fantastiskt fina skulptur med alla får, en herde och hans hund.
Sedan var vi förstås tvungna att köpa 'Lierse Vlaaikens' - en specialitet från Lier med hemligt recept. Fast ganska många måste känna till det i alla fall, för det var många bagerier som hade dem...
När vi kom hem lekte ungarna i trädgården. Det hade varit 20 grader i solen och var fortfarande riktigt varmt och skönt när vi kom hem vid 15-tiden.

Här en bild bara för att ni ska få känna på stämningen ;-) Ja, ni har rätt. Det ÄR påskliljor som är på väg upp i rabatten!

2 kommentarer:

  1. Alltså, när man tittat på väderlekskartan så har ni 2 + grader!? Vi ska till Budapest 15.3 och räknar med full vinter som det ser ut nu...

    SvaraRadera
  2. Värmen i solen är förstås inte den samma som i skuggan, vilket ju är den man brukar mäta. Men faktsikt var det runt tio grader i även i skuggan idag. Hoppas värmen hinner komma ifatt till i mars!

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)