tisdag 27 juli 2010

Nytt utseende

Ser att allt fler har bytt utseende på sina bloggar. Kände att det kunde vara kul med något nytt jag också. Fast egentligen tycker jag att det är ganska skönt att känna igen sig när man kommer in på en blogg. Samtidigt är det kul med lite förändring. Nu får det bli den här mallen ett tag. Förhoppningsvis känns den hemtrevlig och läsvänlig.

3 kommentarer:

 1. jamen den var väl fin?! ja älskar att byta utseende på bloggen, nu när jag bara skriver deppinlägg funderar jag på att göra den svart svart o heta surmymlansblogg istället:))

  kramen på dej!!

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka!! Jag har saknat dig :-) Håller med, man vill känna igen sig, men jag ville "bli av med" skaparen av min förra bloggsida, dessutom är rött jag!! Vad tycker du? Gillar din, mer lättläst än tidigare!

  SvaraRadera
 3. Helt okej! Så länge du har kvar din Lilla Bild så känner man igen sig! Fast ditt bloggnamn sitter ju som "klister" så det är ju ingen fara att man glömmer bort dig inte och får man sedan trevliga kommentarer då kan du byta bakgrund hur många gånger som helst utan att försvinna!
  Att så många just nu bytt bakgrund beror på att det största företaget som gratis tillhandahållit bakgrunder nu ska börja ta betalt! Ja, inget är gratis här i livet, får se hur länge blogger blir gratis!
  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)