fredag 31 december 2010

Avslutade året med

att åka till Disport med dottern för att inhandla skidkläder. Hon ska nämligen på skolskidresa till Schweiz nästa vecka. Resan ingår i skolavgiften, men det gör inte kläderna. Och tänk, ÄNTLIGEN ett ställe som är billigt att handla på!!! Vi kom kvällen innan rean börjar i Belgien (första januari) och affären var i princip tom. Men priserna var redan justerade...

Skidjacka 50 Euro
Skidbyxor 40 Euro
2 par skidstrumpor 5 Euro
jogging/mysbrallor 10 Euro
Gympaskor 10 Euro (behövdes en ny storlek igen...)

Inte några direkta märkeskläder förstås, men kvaliteten kändes faktiskt alldeles utmärkt! Skidjackan hade både snölås och muddar på alla möjliga och omöjliga ställen. Skidbyxorna hade snölås vid fötterna och reglage i midjan, så att även mitt sugrör till dotter kunde hålla brallorna uppe. Vi är båda jättenöjda över inköpen!

Egentligen hade jag inte tänkt köpa en pinal inför hennes resa. Men när till och med min mamma undrade om hon skulle han "den där tunna jackan" på skidresan, insåg jag att hon hade rätt. Dessutom har dottern växt sedan förra skidäventyret i påskas, så skidbyxorna som redan då var i kortaste laget var nu absolut för små. Men skidvantar och skidglasögon får hon allt låna av brorsan i alla fall.

Vill passa på att önska alla läsare ett GOTT NYTT ÅR så här på nyårskvällen!

3 kommentarer:

 1. En god fortsättning på det nya året :-) KRAM!

  SvaraRadera
 2. God fortsättning från oss oxå!

  SvaraRadera
 3. god fortsättning på nya året nu!! lät som en dyr historia, men vinterkläder går liksom inte "snål-köpa" hoppas dottern inte växer för mycket nu på ett par år:)

  kram!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)