torsdag 29 september 2011

Efter morgonpromenaden

Det här är morgonens bild på Frankfurt. Man kan liksom bara ana skyskrapornas siluett. Men färgerna stämmer inte riktigt tycker jag. Det var nog lite blåare än vad bilden visar. Men jag ska prova vidare med kameran.
Frankfurt den 29 september 2011 kl 07.50.
Här sitter Buzz och väntar medan jag håller på med kamerainställningar. Jag sa bara åt honom att sitta och belönade med en godis och så satt han kvar??! Ja, jag blev lite förvånad, men vi tränade detta momentet på hundkursen igår och uppenbart fastnade något? Eller är det bara en tillfällighet. Jag tror inte det. Hur som helst är både han och jag slut efter det där hundträningarna. Känns inte som särskilt avancerat det vi gör, men Buzz är alltid extra "mattig" efter dessa pass. Han gillar dem. Framförallt efteråt. :-) Och nu börjar jag också tycka att det kanske ändå ger någon form av utdelning.
Buzz övar sitt och stanna.
 Och här är utsikten från kullarna över till vårt lilla samhälle. Ser riktigt vacker ut så här i morgonljuset.
Neuenhain 29 september kl 08.00.
Den här bilden blev kanske inte så fin. Tanken vara att fånga de vackra ljusa grässtråna som liksom nästan blev självlysande i solen. Fast bilden har en vacker grön färg i alla fall. :-)
Vackra grässtrån... 

2 kommentarer:

  1. Underbar utsikt! Vad fint ni bor! :-)

    SvaraRadera
  2. Owaow! Vilken fotograf du är. Ska testa förressten dina tips mot småflugor. Vi blir inte av med dem.
    /hemma på måndagar Y

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)