fredag 20 april 2012

Eller en så'n här???

En 5-årig "avlagd" chihuahua-avelshanne, 2900 g, med utmärkta utställningsresultat, rumsren, går fint i koppel och kommer tillbaka när man ropar (allt enligt presentationen i annonsen). Ser ju huuur söt ut som helst och är liksom "färdig" att ta över för en som gärna köper självgående hundar.

8 kommentarer:

 1. Han ser rar ut men det finns ingen hund som är så gullig och snäll som Buzz.

  SvaraRadera
 2. Den kunde väl passa bra hemma hos er!

  SvaraRadera
 3. Min kompis har en liknande hund, fast brun. Hon är sååå söööt och gosig!! Hade själv gärna haft en men vill inte binda mig med en hund.

  SvaraRadera
 4. Låter som en tidsfråga innan Buzz får sällskap ... Kul! (Är PZn helt borta ur bilden?)

  SvaraRadera
 5. Nej PZn är absolut inte borta! Och kanske får Buzz sällskap förr eller senare. Just nu testar jag alla tänkbara alternativ jag kan komma på. PZn ser precis ut som jag vill att en liten hund ska se ut, men eftersom det är en ganska ny ras kan utfallet i olika kullar bli olika. Jag vill ha en minihund som tål att vara ute och leka med mina syskonbarn. Sedan uppskattar jag att Buzz är tyst. Hitta de optimala rasen utifrån de önskemålen om du kan. Den hundrasen finns fortfarande inte. Varken PZn eller Chihuahuan uppyller kraven i alla fall. I princip skäller alla miniraser mer eller mindre och grejen är att jag i så fall måste hitta exakt den individ som inte skäller så mycket. Hur gör man det? Kanske genom att köpa en vuxen hund. Eller genom att köpa en valp som man fostrar själv?

  SvaraRadera
 6. Låter som att du har mycket att tänka på. Lycka till med funderandet! Du kommer säkert att hitta en härlig liten hund!

  SvaraRadera
 7. Den PZ jag har träffat (Vilde) verkar inte vara skällig. Russkij Toy? Du verkar ju veta rätt väl vad du vill ha, klart att det måste gå att hitta en PZ eller RT som inte låter så mycket!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)