måndag 10 juni 2013

Buzz har fått sin dödsdom

Idag var vi på djurkliniken. Tyvärr har Buzz tumör börjat växa igen - trots pågående cellgiftsbehandling... För fjorton dagar sedan var en operation aktuell. Nu vill/kan man inte längre ens göra en. Tumören sitter så tokigt på benet att skinnet liksom inte kommer att räcka till. Dessutom verkar tumören växa väldigt fort, trots att den inte varit av allra värsta sorten. Vad kan man göra då? Jo man kan börja använda andra sorters cellgifter. Eller amputera benet. Jag har bestämt mig för att inte göra något av det. Jo, kanske ett tablettkur med cellgifter så att Buzz förhoppningsvis kan få vara med oss och Sid i sommar. Jag vet att han älskar våra semestrar i Sverige. Ju mer folk desto bättre är Buzz måtto. Det är fyra veckor tills vi åker och så ska vi vara i Sverige tre veckor. Jag ber på mina bara knän om åtminstone åtta veckor till!

På djurkliniken vågar de inte ge någon prognos, trots att de har stor erfarenhet. Jag försökte pressa dem på ett troligt förlopp och hur lång tid det tar, men de vägrade spekulera. Sådant blir jag sur av. Jag är ju inte dummare än att jag fattar att de inte kan lova något, men de har ju erfarenheter av tidigare fall. Själv vet jag att Buzz tumör växte snabbt från december-februari. Nu har den börjat växa trots pågående behandling. Behandlingen avslutades idag och man undrar ju vad som händer sedan. Min amatörgissning är att tumören kommer att växa superfort.

Just nu vill jag bara gråta och gråta och gråta. Men det kan jag ju spara till ett senare tillfälle. Just nu mår Buzz ok. Och han kommer förhoppningsvis att få må bra fram till slutet. Det är troligen när tumören blir för stor på benet och han inte vill gå för att det gör ont som det FÖRBANNADE beslutet måste tas. Då är han med största sannolikhet fortfarande fit for fight i resten av kroppen och knoppen... :-(((

Min älskade, älskade Buzz.

14 kommentarer:

 1. O vad ledsamt att höra! :(
  Kramar på dig!

  SvaraRadera
 2. Fina, fina lilla Buzz! Jag är så ledsen. Har följt din blogg en tid och har hållit tummarna. Så ledsamt.
  Carina

  SvaraRadera
 3. Så sorgligt! Vi hoppas verkligen på att ni hinner få en fin sommar tillsammans! Kram!

  SvaraRadera
 4. Usch och fy! Lider verkligen med dig!!! Kramar om i massor!!

  SvaraRadera
 5. Usch på det! Dumma knölen! Jag blir så ledsen, stackar Buzz och stackars er!
  Styrkekram kommer här!

  SvaraRadera
 6. Usch så trist. Tänker på er!

  SvaraRadera
 7. Tänker på er! Verkligen tråkigt besked och hoppas att den sista tiden tillsammans ändå kan bli skapligt bra för gulle-Buzz och resten av familjen o flocken.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Stackare! Sådana beslut är så jobbiga att ta men jag är säker på att ni kommer att göra det bästa under tiden som är kvar! Gråt, skratta och mys tillsammans!

  SvaraRadera
 10. Håller tummarna för att ni ska få en fin semester i Sverige med Buzz och Sid.
  Anita

  SvaraRadera
 11. Vilka tråkiga nyheter och jag tänker på er. Jag hoppas på att ni får era 8 veckor tillsammans <3 Du kommer i alla fall att veta för det kommer du att se på Sid när tiden är inne. Kram

  SvaraRadera
 12. Stackars ER!
  Lille Buzz vet ju inte om allt detta och i allt elände är kanske det den enda trösten. Jag hoppas innerligt och håller tummarna för att han ska få vara med på semestern med familjen <3
  Stor kram
  Fia

  SvaraRadera
 13. Så ledsen för eran skull. Håller tummarna för en fin sommar tillsammans för er!

  SvaraRadera
 14. Neej ... fyy vad fruktansvärt sorgligt ... åå finaste Buzz...
  Jag har inte varit här inne och hälsat på på ett tag, men nu blev jag så ledsen när jag läste detta. Förstår att du är förtvivlad.
  Jag önskar och hoppas att ni får en underbar semester tillsammans.

  Tänker på er// Kram!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)