tisdag 1 april 2014

Bara en vanlig promenad

Här kommer lite bilder från en promenad den 23 mars. En dryg vecka sedan alltså.
Hur fint väder som helst och körsbärsblommorna blommar för fullt. Nästan fyra veckor för tidigt säger min granne. Gör inget. Det är härligt med tidig vår! :-)
Här är Sid som undersöker allt och inget. Han är superglad över att slippa alla vinterkläder. 
Och här är Leo som tigger lite hundgodis. Sedan ett par veckor har jag bytt ut hundgodiset mot ett hundfoder. Bättre näringsvärde, billigare och helt okej tycker båda hundarna. Lyckad kombo. :-)
Sällan jag själv är med på bild, men mitt promenadsällskap tog dessa bilder. Lite kul att få vara med själv också, även om jag inte är lika bildskön som mina hundar. 
Notera jackan på armen. Det var för varmt med jacka redan vid åttatiden på morgonen!
Hejdå!

10 kommentarer:

 1. Vilka fina foton! Och vilket vackert vårväder! Och vad snygg du är! Och så fina Sid och Leo är!

  SvaraRadera
 2. Vill du byta plats? Central lägenhet i Sthlm erbjuds, idag snöade det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Normalt sett hade jag gärna bytt, men just nu känner jag mig inte så angelägen. Vårväder mot snöslask. Nä, jag tror jag avstår. :-)

   Radera
 3. Kanonfint på alla håll och kanter. Det blir alltid trevligt i bloggen med "författaren" med. Tänker på filmer som man tittar på när manusförfattaren är med. Blir alltid mer intressant!
  härliga blommor. vi har en stund kvar där.
  kram
  Fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det tycker jag med. Din bild på dig själv som vältränad yngre polis gav mig en helt ny bild av dig som människa. Känns konstigt, men också intressant. Plötsligt förstår jag bättre vem du är och vem du var och vad din sjukdom gjort med din kropp. Samtidigt ser jag nu vilket driv du måste ha och vilken "cool" person som gömmer sig bakom de reumatiska händerna. En bild säger kanske mer än tusen ord?

   Radera
 4. Hej! Hälsningar från en annan Åsa i Bad Soden :-) hamnade av en slump på din blogg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heeeeej! Vad kul med en Åsa till! Känner du för att prata med en namne IRL så hör gärna av dig här på bloggen igen. Det dräller inte av Åsor här. ;-)

   Radera
  2. jaaa!!! jättekul! :-) vet inte om det funkar men pröva gärna att skicka meddelande/mejl till mig om du klickar på mitt namn :-)

   Radera
  3. Har svarat på "Hangout" tror jag det hette. Har aldrig testat förut, så det blir intressant att se om du får mitt meddelande. :-)

   Radera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)