torsdag 8 mars 2012

God morgon torsdag...

Solen skiner samtidigt som det regnar ute. Symboliserar ganska bra min sinnesstämning också. Har druckit första koppen kaffe efter morgonpromenaden med hunden. Mötte en kvinna med hund som påstod att hon hade sett min hund springa runt lös på stan ensam här om kvällen. Men herre jösses säger jag bara. Min hund är bara ute med mig när vi går promenad, annars är han inomhus (den här årstiden)! Försökte förklara detta för kvinnan, men hon vägrade förstå. Hade gärna pekat "fulfingret åt henne", men jag avstod. Det är ju trots allt internationella kvinnodagen idag. Så jag försökte vara vänlig mot den internationella kvinnan... Fast jag blev jävligt irriterad och förnärmad. Skulle vi släppa ut vår hund och låta honom springa runt löst i byn??? Jag som skriker så fort han jagar en katt på de bilfria fälten? Skulle inte tro det!

8 kommentarer:

 1. Hittade hit av en tillfällighet! Avundas dej som får vara hemma på heltid, jag var hemma själv i 10 år och vill gärna tillbaka till det livet. Avundas dej däremot inte som bor i Tyskland. Makens jobb kunde väl iaf ha gett dej ett varmt land :-)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Så fräckt av henne att säga så om Buzz.
  Apropå internationella kvinnodagen fick jag en vit ros där vi åt lunch idag. En trevlig gest tycker jag. Dit kommer vi gärna igen.

  SvaraRadera
 3. "Fulfingret" brukar inte vara någon bra idé...

  SvaraRadera
 4. Inte kul att bli orättvist anklagad så där! Jag skulle också ha blivit sur när hon vägrade fatta!

  SvaraRadera
 5. En del vill inte lyssna. Så frustrerande... :-P

  SvaraRadera
 6. Faast...borde du inte kunnat peka ful-finger bara liiite och sagt att på kvinno-dan FÅR man om man ä kvinna göra sånt?;)...jag hade babselut blivit ilsk av sån kommentar...!; kram!!

  SvaraRadera
 7. Fredag nu,men här är det oxå regnigt och tråkigt...:)
  Vissa människor är bara för mycket och gör en såååå frustrerad...!
  Tror "K-tanten" i mig hade gett henne ett fulfinger utan eftertanke...:)
  KRAMAR till dig, Cia:)

  SvaraRadera
 8. Vilken skitkärring!
  Visa henne fingret nästa gång!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)