tisdag 28 augusti 2012

Men han är väl bedårande?

Här är en finare bild på den lilla "Chinchin". Den kom med mail idag, utan att jag hade frågat efter det. Varje dag går jag och suger på om jag ska åka och titta. Ibland hoppas jag bara att han är såld så jag slipper ta ställning och ibland vill jag bara ha honom. Jag tycker fortfarande att han är underbart söt. Men mamma och pappa har serverat mig "sanningen" att alla inte tycker att det ser så trevligt ut med en nakenhund... Va? Skiter väl jag i. Faktiskt!

15 kommentarer:

 1. Han är helt bedårande! De som inte tycker om nakenhundar kan du rent ut sagt skita i eller så får du väl bevisa dem motsatsen. Så gör jag med mina Vinthundar, för "alla" tycker inte om dem heller. Förutfattade meningar är till för att brytas!

  Antingen åker du och tittar och får hem honom eller så stannar han kvar där ... Värre än så är det inte, det som vore värre - är om du inte gör något åt din längtan ♥ och låter förutfattade meningar och enkelspåriga (förlåt ;-) ) äkta hälfter styra över ditt behov!

  SvaraRadera
 2. Tycka vad man vill om nakenhundar - men frisyren är oslagbar!! ;D

  SvaraRadera
 3. Fast viktigare är väl vad han har för starka och svaga sidor i sitt sätt att vara. Om alla gillade samma utseende på hundar skulle ju alla se likadana ut. Jag tycker också att han har ett underbart fint och roligt utseende! Jag röstar absolut för att du åker o tittar men utan att tycka att du måste ta honom. Varför säljer de honom? Från åsa

  SvaraRadera
 4. Haha, vadå "alla tycker inte om"? Finns det NÅGON hundras som ALLA gillar? Tror jag absolut inte, faktiskt.

  Alla tycker inte om kantareller heller, men det gör jag och därför plockar jag med mig dem hem. Utan att bry mig om att det finns folk som inte gillar kantareller.

  Så tycker du om småpluttar som chinchin tycker jag att du ska plocka med dig honom hem, oavsett om "alla inte tycker om" nakenhundar. Smaken är som baken, och ibland är den naken ;)

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Sorry, testar att svara från mobilen och vet inte hur jag kan radera dubbelkommentaren...

  SvaraRadera
 7. Han är helt bedårande!! Man ska följa sitt hjärta(därför det blev en bilresa på 230 mil för mig å hämta hem min valp) ;)
  Åk och titta och känn då hur det känns! :)

  SvaraRadera
 8. Tack mina goa påhejare! <3

  Hunden har varit tingad men inte upphämtad vid två olika tillfällen. Vad det beror på vet jag inte i nuläget. Lät inte som att dessa spekulanter ens träffat hunden i verkligheten. Enligt utsago är det en rumsren, tyst, kelig kille som rör sig vackert. Kan ju vara ljug, men det kan också vara sant. Själv hade jag aldrig kunnat ljuga om sådant. De vill såklart sälja honom, men de känns inte som några lurendrejare. Men lurad har man ju blivit förr... Buzz köpte jag efter en kvarts betänketid och det blev ju jättebra. Tyvärr är jag inte hundra procent säker på att en hund GARANTERAT är den bästa ens vid flera påhälsningar och mycket research. Jag har sådan exempel i min bekantskapskrets. En hundmänniska som valde och valde, visste precis vad han ville ha. Trots flera valpbesök både hos uppfödaren och andra uppfödare visade det slutgiltiga resultatet att det blev en hund med föööör mycket av de efterfrågade egenskaperna.

  SvaraRadera
 9. Kan du träffa hans föräldrar? Hur han han vuxit upp? I hundhus eller i människohus? Har han blivit miljötränad? Har han fått träffa andra hundar och barn? Är föräldrarna friska? Finns det någon vuxen hund med samma raser i sig som du kan träffa? Vad styrs han mest av - det "Kinesiska eller Mexikanska" påbrået?

  SvaraRadera
 10. Ja, det är ju det man skulle vilja veta. Om han är mest kines eller mexikan :-) Jag tror inte att det finns så många hundar av denna mix att jämföra med. Ens i världen... Föräldrarna finns i Danmark. Tiken (kines) är registrerad och har stamtavla. Hanen (mexaren) är inte registrerad och det beror på att man inte registrerar den mista varianten (om jag förstått rätt).

  SvaraRadera
 11. Hur söt som helst ju!!! :-D

  Kram M

  SvaraRadera
 12. Följ hjärtat...det gjorde jag och det blev hur bra som helst!

  SvaraRadera
 13. Jag kan i ärlighetens namn inte säga att jag tycker han är vacker, men det behöver ju inte betyda att det inte är en trevlig hund. Tofsen på huvudet gör att det är lite småcharmigt punkutseende över honom, men bildskön...nä...

  SvaraRadera
 14. Näej. Jag kan inte med bästa vilja säga att han är vacker. Men med den där coola frillan blir han fulcharmig. ;-)

  SvaraRadera
 15. Kanske den vackraste hunden jag har sett. Wow!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)