söndag 26 augusti 2012

Tandvärk

Blääääääääääääääääääääääääääääääääää. Vad gör man med tandvärk i Tyskland en söndag? Jag har stoppat i migen massa värktabletter och just nu känns det ok, men inte bra. Måste hitta en tandläkare, senast i morgon. Känner mig desperat och dum i huvudet. Tanden som krånglar är samma som krånglade för över ett år sedan. Det är död (nåja, halvdöd bara eftersom den gör jävligt ont just nu) och hade bara en temporär fyllning som skulle ersättas med en ny. För typ ett år sedan... Men så kom Tysklandsflytten emellan och tanken på att leta tandläkare kom liksom inte så högt upp på listan. Nu är den temporära fyllningen ett minne blott. Och det gör SÅ OOONT. :-(((

7 kommentarer:

 1. USCH! Finns inget värre än tandvärk :-( Kryakram

  SvaraRadera
 2. Åh fy fa-an! Ursäkta mig, men tandvärk är sjuttsingen värre än att föda barn. ;-)

  Hoppas verkligen du får hjälp någonstans imorgon. Det blir ju lätt så att har man väl fått nått provisoriskt så hamnar det i skymundan sen.

  SvaraRadera
 3. Om man får tandvärk en söndag i Tyskland uppsöker man den tandläkare som har "notdienst". Antingen säger din egen tandläkare numret på telefonsvararen eller så brukar numret stå i lokala tidningen.
  Se till att uppsöka en tandläkare idag!

  SvaraRadera
 4. Stackars dig!
  Kram svärmor

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)