söndag 18 november 2012

Piercad. Igen.

I eftermiddags tog dottern hand om mig lite extra. Håret fick någon speciell inpackning och det ser nu ut som att jag har en hel bytta smör i håret... Sedan gav hon sig i kast med mina igenväxta hål i öronen. Efter en halvtimmes pillande, kylande med isbit och småskrik har jag nu åter örhängen i öronen. Det var nog två år sedan sist. Får se hur länge det funkar denna gång. Det är fint med örhängen tycker jag, så det vore ju toppen om det en gång för alla bara funkade med hålen. Förra gången blev det aldrig riktigt bra.

Nu ska jag gå och lägga mitt flottiga huvud och mina bultande örsnibbar på min kudde och sova. Natti, natti.

6 kommentarer:

 1. Jag lät göra hål i öronen för sisådär en 25 år sen, tror jag, Det funkade aldrig egentligen, så jag gav snart upp och lät dem växa igen. Men innan dess hann jag få en hel liten skatt med fina örhängen till födelsedag och jul. Örhängen som bra ligger och retas i en ask...
  Hoppas det funkar bättre för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det har varit det samma för mig. Nästan i alla fall. Tog hål för 25 år sedan jag med. Fick inte när jag var barn och när jag flyttade hemifrån passade jag på. Funkade aldrig riktigt bra och efter ett par år lät jag hålen växa igen. Tio år senare blev jag sugen igen. Tog nya hål och det funkade åter sisådär. Efter något år hade jag inga örhängen i igen. Ytterigare några år senre petade min dotter i ett par örhängen när vi satt och så på tv. Tog säkert en timme eller två innean hon var klar. Och så var det dags igår igen då. Somliga ger tydligen aldrig upp. Men jag tycker att det är fint med örhängen och har precis som du en massa som bara ligger. Nu får det förhoppningsvis bli en örhängesperiod igen. :-)

   Radera
 2. Jag tillhör det fåtal som aldrig haft fål i mina öron, helt enkelt för att jag aldrig vågat!! Men när jag blir stor, då ska jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skrattretande odramatiskt att ta hål i öronen med en sådan där pistol. Du skulle ha gjort hål i öronen för länge sedan om du bara visste. Det är mycket värre att i efterhand trycka igenom örhängen med våld i igenväxta hål kan jag tala om. Men det går det med. ;-)

   Radera
 3. Mitt problem är det omvända, jag vill att mina hål ska växa igen lite eller rättare sagt ganska mycket.
  Jag har alltid haft örhängen och ganska tunga, så nu har hålen blivit för stora. Inte snyggt när
  örhängena hänger ner. I två år har jag varit ut ( nästan varje dag) och inte sjutton växer de ihop.
  Lycka till med hålen!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 4. Ja det er inte lätt att ha örhängen, men har man några som man trivs hemskt mycket med så...
  Lycka till!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)