måndag 12 november 2012

Vardagsglamour

Har varit dålig på att lägga ut mina konstfulla naglar i höst, trots att jag gör om dem typ vart fjärde vecka. Idag var det en ny tjej som fick den äran att fixa dem, fast på samma gamla ställe. Det var ett tag sedan jag var så här färgsprakande på naglarna. Jag tycker att de ser jättecoola ut.
Jag menar, det är inte vad som hest som klär en snart 44 årig "tjej". Men de här passar precis. Tycker jag alltså. :-)

16 kommentarer:

 1. Jag riktigt hör "Night Fever" i bakgrunden medan discokulorna snurrar i taket... :D

  SvaraRadera
 2. Supersnygga!!!
  Tur att du inte ser mina olackade, skeva naglar..... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pssst. Jag har skeva och olackade under... ;-)

   Radera
 3. Det där var jättefräckt!! Konstverk. Jag fixade mina naglar var 3 vecka i många år, sen blev jag så dålig i min RA att jag inte kunde, men när jag ser dina så blir jag så sugen på att vara fin om naglarna. Man känner sig både fräsch, snygg och flott.
  Jag hade t om diskhandskar på mig när jag var med fingrarna i vatten. Både naglar och handskar är borta..:/
  Men kanske skulle ta en vända till?!
  Du valpar är ju det som är bäst (tycker jag) när man skaffar hund. Man får forma de där små liven från början och kan prägla dom i allt man tycker passar i flocken. Bästa jag gjort, så var det att behålla mina valpar jag tog efter min tik. Det var visserligen två valpar och planen var att sälja, men ju närmare dagen för försäljningen kom, ju mer kritisk blev jag och någon köpare dög aldrig för mig.....Jag var inge bra på att sälja (min man tyckte jag var urkass) och så stannade båda kvar. De är så fantastiskt att ha fått se de födas här hemma i köket och sedan få fostra och ha dom hos sig. Jättejobb - men så här efteråt, värt ALLT!
  Så om du inte haft valp innan - Välj VALP!!
  <3
  Jag har haft en valp varannat år sen 2006 och år 2010 var de ju två. Nu är äldsta hunden 2 år och här är faktiskt väldigt lugnt och harmoniskt, men vi har hejdlöst roligt!
  Åh tänk..naglarna pallar ju trycket också ;P ;P
  KRAM
  Fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dagens naglar pallar allt! Jag diskar, rensar ogräs, målar tavlor. Allt utan att skydda naglarna eller händerna. Jag bara tvättar händerna så ser naglarna ut som nya. He, he.

   Ja oj vad sugen man blir på en valp! :-)

   Radera
 4. Väldigt snyggt! Hur länge håller det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De brukar hålla kanon i tre veckor. Den fjärde veckan kan allt hända... Men oftast sitter de kvar. Jag filar ner längden lite och så kan man ju fylla på utväxten med lite genomskinligt lack. Ser hyggligt ut fjärde veckan också om man anstränger sig lite. Det gör jag. Ibland. ;-)

   Radera
 5. Ja, visst är de! Jag är jättenöjd. De sista gångerna har det blivit lite mesiga naglar. Jag gillar när det ser lite annorlunda ut. :-)

  SvaraRadera
 6. Halloj! Här är ännu en "desperat hemmafru" fast jag sitter på andra sidan jorden, Melbourne närmare bestämt. Ja har å andra sidan vant mig och trivs rätt bra med att skrota omkring, men det börjar bli dags att ge sig ut igen på marknaden.
  Snygga naglar. Höll också på med det i nästan två år och så i januari förra året så bestämde jag att nu skulle jag sluta och låta de egna växa ut. Ibland saknar jag de konstant snygga naglarna. Jag var dock lite mindre vågad än du.
  Tjingeling!
  Anette :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen till min blogg! Kul att du trivs med ditt "hemmafru-uppdrag". Det gör tyvärr inte jag. Och jag är ganska bra på att klaga...

   Radera
 7. Passade dig som "handsken" tycker jag! Riktigt fint lila nagellack.

  Här snorar jag för fullt nu... "rinner från alla håll" bara att svälja för att inte drunkna! Hihi, ha en fin dag

  SvaraRadera
 8. Finfina naglar! :)
  Önskar att jag också hade så snygga naglar, men jobbar inom vården så det går tyvärr inte.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)