tisdag 5 januari 2010

Huvudvärk

Nu har jag haft huvudvärk till och från i två dygn. Ja, till och med på nätterna! Jag brukar sällan ha så jobbigt med huvudvärk. Undrar vad det kan vara? Känns nästan lite obehagligt när man inte är van. Nu ska jag stoppa i mig både Alvedon och Ipren och sedan ta mig en hundpromenad i det fina, men kalla vintervädret.

2 kommentarer:

  1. Hej Åsa,hoppas du mår bättre nu. Kul att du vill utbyta lite erfarenheter. Jag tycker att ditt liv verkar ganska spännande. Även om du är less på "hemmafrugrejen" så får du ju lära dig en massa om dig själv, ett nytt land och kultur. Själv har jag bara bott på två adresser i hela mitt liv. Till och med mina barn har haft fler."smile" (Och då är dom bara 20 och 22). Vart beställde du overallen till Buzz förresten? blev det Ninnas eller har du hittat nån annan?

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag beställde min overall hos www.litentass.com. Har inte fått den ännu, men jag är jättenyfiken på hur det blir. Upptäckte inte Ninnas förrän idag. Tänker nog prova henne också, för Buzz behöver en regnoverall också.

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)