onsdag 2 juni 2010

Vackert väder

Idag har jag målat, fast det blev liksom inget att visa upp. Just idag är en sådan där dag där jag känner att alla vackra tavlor redan är målade. Av någon annan än mig... Sådana dagar är det inte särskilt kul att måla. Suck. Men hunden skötte sig kanonbra när han följde med. Han gick och lade sig ute i solen och kom in och tittade till oss lite då och då där vi stog och målade.

Igår när jag var hemma hos min brittiska väninna efter hundpromenaden var det lite annorlunda. Ja, kanske inte så att hunden skötte sig dåligt direkt, men smått hysteriskt. Jag var tvungen att gå på toaletten och gick in från trädgården där vi satt och drack te. Då kastar sig Buzz över staketet och springer till min bil, för han är så rädd att jag ska åka ifrån honom... Lite gulligt är det förstås, men mest glad är jag över att det inte kom någon bil.

Funderar på om jag ska åka med till Antwerpen i morgon. Det är några mammor som tänker åka dit över dagen. Egentligen känner jag att jag inte har tid. Jag är ju en hemmafru som har fullt upp med att göra ingenting! Vi får gäster i helgen och jag skulle vilja städa ikapp lite grand. Och sedan behöver jag få lite jobb undanstökat också. Eventuellt skulle jag vilja hitta något fint att ha på mig på fredag kväll också. Vi ska på examensfest hem till en svensk familj vars dotter gått ut high school.

2 kommentarer:

  1. Det tar ett tag innan omplaceringshundar slappnar av - de har ju redan förlorat minst en flock... Buzz låter som en så trevlig hund, konstigt att någon tröttnade på honom.

    SvaraRadera
  2. Tycker också att Buzz verkar vara helt underbar. Och ta det lugnt angående håret...när du känner dig lite gladare kommer håret också att kännas bättre.

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)