onsdag 6 juni 2012

Världens snabbaste viktupp- och nergång???

I helgen var var vi ju i Waterloo. Det innebar lite lakritsgodis i bilen, ett par glas vin, god mat, hembakade kakor och choklad, men ingenting intogs i några groteska mängder (fast mer än vanligt ska tilläggas). Det innebar också att mina långa hundpromenader ersattes med några mycket kortare sådana. Vi lämnade Tyskland på fredagskvällen och var tillbaka nästan samma tid på söndagen. Då vägde jag FEM KILO mer än när jag åkte två dygn tidigare. Jag fattar bara inte hur det ens i teorin är möjligt? Magen och matsmältningen har funkat som vanligt hela tiden. Jag höll på att bryta ihop, vilket man ju nästan kan förstå. Idag är jag tillbaka på samma vikt som när jag åkte. Jag har alltså gått upp fem kilo och gått ner fem kilo på fem dagar. Jag har ALDRIG varit med om något liknande och jag undrar fortfarande hur fasen det gick till???

12 kommentarer:

 1. Din våg trodde det var första april?

  SvaraRadera
 2. Låter ändå lite schysst att kilona stannade kvar i bilen. ;)

  SvaraRadera
 3. Johodå, så där kan det gå till! Varje gång jag tog mig ett par dagar i Hamburg, när min bror bodde där, gick jag upp flera kilo (p g a brödet) som sen försvann inom ett par dygn efter hemkomsten. Jag känner igen det där! Grattis till att du kunde moffa i dig och sen återgå till den rätta figuren!

  SvaraRadera
 4. Höll du en tegelsten i handen när du vägde dig? Tillfällig sinnesförvirring? Dags att fixa nya glasögon?
  Har varit med om plötsliga viktförändringar - men FEM kilo...wow...

  SvaraRadera
 5. Nu har jag läst ikapp...! (ler)
  Skåpet var helt klart ett riktigt fynd!
  Hoppas du firar den Svenska Nationaldagen idag....med choklad!
  Banta kan du göra i vinter!
  Ska själv cykla ivåg till jobbet nu!
  Ha en fin dag!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 6. 5 kg? Guinness rekordbok nästa?

  SvaraRadera
 7. hihi oj vad avancerat det låter

  SvaraRadera
 8. Ursäkta att jag stör, men jag kunde inte låta bli att kika in på länken du lämnade hos min Oumberlige make, blev så nyfiken på ditt loppisfynd förlåt, förlåt ska försöka att inte störa i framtiden <;-p

  Superläckert skåp med snyggigen på framsidan! fast det som verkligen fångade mitt intresse var ditt alfabet, coolt klart att en Pockethexa måste ha ett eget alfbet som tar upp det väsentliga här i livet, tack så mycket för ide! Jag länkar tillbaks till dig så jag tar inte åt mig äran till den grymma idén!

  Kramis ifrån Pockethexan den boknördiga frun välkommen in o kika du får gärna komma med lästips för nu e jag specialist på tysk litteratur sen jag var på förra årets bokmässa o träffade bla. Nina Hagen! (finns också på min blogg)
  Ses?!

  SvaraRadera
 9. Din våg skämtade med dig! Eller hämnades för att du lämnat den ensam hemma några dagar!

  SvaraRadera
 10. Häftigt! Nåt kilo hit eller dit kan det skilja på mig, men fem kilo har jag aldrig varit med om... Skönt att de försvann igen i alla fall ;)

  SvaraRadera
 11. Haha...otroligt. Kan tänka mig att du blev paff!

  SvaraRadera
 12. Hihi, ja jag skulle vilja varit fluga på väggen där och sett din min både gångerna när du vägde dig! gissar du såg helt förstörd ut ungefär som jag efter konfirmationen...
  Kram

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)