tisdag 24 september 2013

Försenade

Så typiskt. Har fått springa kors och tvärs över hela flygplatsen då de ändrade gate från en i ena änden till en gate i andra änden. Rackarns bra motionspass om man vill bli svettig.  Fast det ville jag egentligen inte... Nu sitter jag här med blodsmak i munnen och ingen boarding i sikte. Suck. Bara att bita ihop och försöka få ner adrenalinhalten som är hög utan spring och stress på grund av min flygrädsla. Men det ska bli kul att komma till Göteborg.

2 kommentarer:

  1. Jag älskar att flyga! Att få sitta där helt stilla utan att behöva bry sig om någonting på flera timmar, det är ju så skönt. Och mycket säkrare är det än att ge sig ut på vägarna!
    Hoppas du haft en bra dag i Göteborg!
    Kram M.E

    SvaraRadera
  2. Tack för din fina kommentar hos oss. Det du skrev stämmer så bra. Vår valpar kan ju aldrig fylla Buzz´ och Rudis platser i våra hjärtan. Vissa dagar som gårdagen/födelsedagen är fortfarande så smärtsamma med alla minnen som tränger sig på. Så roligt att du tittat in hos Rudi ibland. Själv har jag inte pallat med att öppna hans blogg än, men så småningom ska jag sitta och le och minnas där med honom!

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)