söndag 1 september 2013

Verkaufoffener Sonntag

Ibland händer det att man håller affärerna öppna på söndagar. Idag är det öppet på Main Taunus Zentrum och till och med mataffären är öppen.  Största anhopningen människor hittar man därför just där. Tyskarna är nämligen inte bortskämda med att få handla på söndagar och absolut inte mat. Känns konstigt för en svensk när alla söndagar är inköpsbefriade... Själv har jag fyllt på med mjölk och lite snacks inför ungarnas skolresor som påbörjas imorgon.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker lektorer ska ta det lite lugnt på Söndagar och kanske sitta hemma och blogga med sina gamla tekoppskompisar...jaja..jag vet att du är besviken på mig, men snart kanske jag kan ta semester, har så djäkla mycket jag ligger efter med, har inte putsat fönster på 2 år exempelvis, min gamla Farmor vrider sig säkert i graven. Okej, insidan har jag tagit och resten regnar snart bort under kraftiga höstregn som jag hoppas kommer snart!

    Det värsta just nu är att jag faktiskt ska skicka dig två koppar, men jag tror att Lilla Frun lyckats sälja den ena på Loppis? Ja, jag vet, helt galet, men sådant händer ofta i Oumberlige Peters värld, men som sagt var inte orolig, detta är ju ett livsprojekt. Kopputbyte under några år, kanske vi träffas om 10 till 15 år, vi är ju unga än, vi har livet framför oss! (ler)
    Ha en fin Måndag och en skön vecka!
    Kram ifrån Oumberlige Peter!

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)