lördag 5 oktober 2013

Maken bakar brysselkex

Maken gillar egentligen inga kakor, men gör ett undantag för brysselkex. Igår var han så sugen att han ville prova att baka dem själv. För första gången i sitt liv!
 Så här fina blev de!
Och de smakade utmärkt, även om kakorna inte tillhör någon av mina personliga favoriter.

5 kommentarer:

 1. Tycker också de ser mycket fina ut.....men har du så mycket att göra med din egen karriär nu så din stackars Make får slita på egen hand för att få lite kvällsfika! (ler)
  Ha en fin helg!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jappelijappjapp! Nå't ska han väl hjälpa till med, eller? Han är förresten mycket bättre "hemmafru" än jag någonsin kommer att bli. Synd att han inte kan göra karriär både på jobbet OCH hemma. ;-)

   Radera
  2. Va fan är det här tänker jag först när jag ser detta svar hos dig, har du blivit för "fin" för att hälsa på oss andra bloggare? Men efter en stunds eftertanke så slår det mig att detta är ju ett trevligt sätt att umgås på, kanske gynnar det ens egen besöksstatistik trots allt!

   Kära Desperata Hemmmafru, kanske är det nu dags att byta ut ordet hemmafru?

   Fast nu måste jag passa på att skriva ikapp hos dig. Klockan är nu 5 på morgonen och jag har vaknat av att mitt barnbarn Stina gnyr och vill ut och kissa, sagt och gjort och nu har jag dessutom druckit morgontee alldeles för tidigt.
   Din fina teemugg har en hedersplats i det glasade vitrinskåpet, alldeles för fin för att använda, dessutom en kul/trevlig symbol för att det finns lite mer bortom bloggandet.....harkel, harkel......du väntar på din kopp, ja jag vet, helt galet, men du skulle veta hur djävla galet mitt liv är just nu, alldeles handlingsförlamad på någotvis, kanske någon form av posttraumatisk stress, 20 djävla kaos år med sjuk Fru säter sina mentala spår, bl a har jag ifrån att varit supereffektiv blivit en lallande tönt, orken har tagit slut. Resulterade att nu när jag äntligen kunde ta några veckors semester så blev jag sjuk under vår Göteborg/Danmarksresa. Mådde så dåligt att vi inte sov i Husbilen i år vid bokmässan utan flyttade in på Hotell istället för att jag skulle sova ordentligt. Hade varit roligt om du knackat på hos oss i The Loove Machine, men som sagt vi är ju fortfarande unga så vi har tiden framför oss. Ser fram emot att smaka på Henkans kakor! (ler)

   Ska inte tjata mer om tekoppsutbytet......den/de kommer jag lovar!

   Nej nu måste jag gå till min egen blogg, ska skriva lite om nakenhet som vanligt, folk blir så glada då på Söndagsmorgonen om det finns något småekivogt att läsa på läsplattan till frukosten.

   Fick faktiskt ett mail om det. En kvinna som bara älskade min inlägg men hade ingen egen blogg.......stackars människa, hon kan inte ha något liv, så djävla kul eller bra är inte mina inlägg, men då och då så dyker det upp folk som faktiskt ser "igenom" det jag skriver om, då blir jag alldeles varm!

   Fast okej om någon verkligen tror att jag tycker en bild på en snorre med en grön gummisnodd är det roligaste i världen så låt gå.
   Mina funderingar går åt ett helt annat håll: "Hur i helvete är folk funtade, trä en gummisnodd fyra varv runt "peternicklas" sedan fota skiten och lägga ut på nätet? Har man inget bättre för sig.....tydligen inte.....kanske inte jag heller......mystiken med att vara en enkel simpel människa kanske! (ler)

   Helst skulle jag nu vilja skriva om min strid i Kammarrätten för min Kära Hustrus olika rättigheter som handikappad, går dåligt vill jag påstå. Har bl a fått avslag på att vår Husbil är handikappfordon....ja faktiskt, bara inköpt för hennes del för några år sedan, Lilla Frun måste ju liggandes åkandes och ha toalett i närheten annars "pissar hon ned sig". I Kammarrättens yttrande så säger man i princip bokstavligen att hennes behov att toalett är ovidkommande........om folk bara visste, håll Er friska, blir du sjuk så blir du kränkt ifrån dag 1......jag jobbar ju inom vårssvängen och har gjort från och till i 25 år nu. Av alla jag träffat så som jobbar så är det egentligen bara ett fåtal som jag personligen skulle vilja bli behandlat/vårdad av. Sjukvården idag är en avstjälpningsplats för långtidsarbetslösa bl a och även högutbildade som inte platsar någon annanstans, det enda dom kan göra är att plugga ännu mera "vård" som jag gör nu exempelvis. Kackar jag i eget bo nu? Självklart, självinsikt och internt kritiskt tänkande är en bristvara idag!

   Hm.....blev långt det här! Ha en fin Söndag! Hoppas du sovit gott och att det inte blivit för mycket kaksmulor i sängen!
   Kram ifrån Oumberlige Peter!

   Radera
 2. Ser väldigt goda ut. Har läst ikapp din blogg nu eftersom det var länge sen jag hade riktigt tid att läsa i lugn och ro. Beklagar att din mormor gått bort men skön att hon haft ett bra liv. Ser också att du och hundarna gör framsteg, tummen upp för att du kämpar!

  SvaraRadera
 3. Brysselkex, Henriks favoriter. Håller med dig om att de inte är favoritkakorna precis, men de ser fina ut.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)