måndag 17 februari 2014

Mat för en nyopererad hals

Har köpt med mutor till dottern som opererade bort mandlarna i fredags. Nu börjar hon sakta att återhämta sig och glassen lenar fint i en sårig hals. Det är inte särskilt lustigt att som femtonåring dela rum med en tysk tant som vill släcka lampan klockan sju på kvällen... Kan inte påstå att jag är avundsjuk och ända till på torsdag måste hon stanna. En hel vecka! Stackars unge. Men i framtiden hoppas vi på färre förkylningar, öronvärk och inget halsont alls! Två halsmandlar i storleken golfboll har avslutat sitt jordeliv. Hehe.

3 kommentarer:

 1. Var väl skönt att strypa de där golfbollarna :)
  Glass är gott - enda trösten! Tanter som snarkar är förfärligt - man vill nästan strypa dom med!! :))))
  kram
  Fia

  SvaraRadera
 2. Hälsa dottern att smärtan går över och glass är en bra medicin. Mina tonsiller knipsades av när jag var 18 år och jag kommer än i dag ihåg hur ont det gjorde efteråt. Fast operationen satte punkt för oräkneliga halsflusser som förpestat min tonårstid. Helt klart värt obehaget med glassdieten :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror och hoppas verkligen det. Jag hade stora problem med halsen under min uppväxt också, men just då var man lite restriktiv med att ta bort mandlarna. Åtminstone i vårt landsting. Tror att även jag hade fått det bättre utan halsmandlar. Men idag lider jag inte längre och mandlarna sitter där de sitter.

   Radera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)