onsdag 22 maj 2013

Hundläget

Förra fredagen hade jag en hundtränare på besök. Hon konstaterade att Sid är en högenergihund, med visst kontrollbehov och hög intelligens. Som om jag inte visste det... I morgon ska vi på vår första kurs tillsammans. Hoppas bara att vädret är ok. Just nu har vi 12 grader varmt kallt och det regnar. Fytysan vad trist med tanke på att vi bor i mitten av Europa och det lika gärna hade kunnat vara 30 grader varmt. Suck.

Buzz tumör har krympt till ett minimum och det är ju positivt. Nu vill de operera bort det som är kvar och det blir i så fall ännu mer pengar som lämnar sparkontot. Fast det känns ju konstigt att avbryta behandlingen nu när man är så nära målet. Eller är målet så nära? Antagligen kommer tumören tillbaka igen - ändå. Det är bara en tidsfråga. Men det är klart att om han kan få ytterligare ett helt år utan problem, då är det ju värt hur mycket som helst. Förresten trodde jag att Buzz var döende nu i helgen. På riktigt. Han var så dålig att han gick och lade sig i gräset när vi var ute och gick. Har ALDRIG hänt tidigare. Nu gjorde han det flera gånger under samma promenad. På natten låg han och skakade och darrade. Jag försökte med allt. Tillslut spydde han och.... spyan luktade CHOKLAD! Han hade tryckt i sig en hel påse chocolate chip  helt utan min vetskap. Inte konstigt han var dålig. Men efter den spontana magpumpningen var det ju inte så mycket mer att göra. På morgonen var han pigg och glad igen. Phu!

4 kommentarer:

 1. Legitimerad! Grattis, har nu läst ikapp och vem hade trott att jag för ett år sedan skulle le igenkännade när folk skrev om sina hundar? Lilla Stina, mitt "barnbarn" som vi har hemma hos oss några gånger i veckan nu är nästan värd en egen blogg.....djäklar i min lilla låda vad hon tuggar sönder saker, har säkert knapprat i sig och förstört grejor för flera tusen nu....men va fan gör det om hundra år. Stina sover nu alltid på min arm och jag får en kärleksfull slick då och då....hm...fast det är ju inte av kärlek om man läst en bok om vargars beteende, egentligen vill hon ju bara att Farfar Husse ska kräkas upp köttig gobit.

  Nu det allra viktigaste av allt, skicka Sverigeadressen till mig....nu är det dags! (ler)....du tror det säkert inte men nu väntar en tekopp på att få sin nya ägare!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yey! Ska jag sätta ett kors i taket, eller är det bättre att vänta? ;-) Jösses vad spännande! Jag skickar adressen genast. Kram på dig!

   Radera
 2. Grattis till legitimationen! Sen vill jag önska lycka till på kursen med Sid. Skönt att tumören på Buzz är minimal nu och att det gick så bra med chokladförgiftningen.Sen måste jag bar få säga att jag ÄLSKAR lampan. Vilket fynd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för gratulationer och lyckönskningar! Vad kul att du gillade lampan! Det är inte så många som kommenterat den, så jag antar att den inte fallit så många andra i smaken... Egentligen är den inte riktigt min stil (eller smak heller trodde jag) men jag bara gillade den ändå. :-)

   Radera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)