torsdag 11 juli 2013

I Skåne

Kom till Skåne i tisdags. Vi har varit mellan 19-30 personer under två dagar på dryga 100 kvm. Idag drog ena syrran och brorsan med familjer härifrån och lugnet har lagt sig då vi "bara" är tio personer + två hundar kvar. ;-)

Buzz är med på resan till Sverige och har varit en fantastisk läromästare för Sid sedan vi åkte hemifrån i söndags. Tyvärr ser det ut som att cancerknölen fått förnyad energi och just nu är allt sämre än det någonsin varit. Senast i morse gosade Buzz med mina syskonbarn, men bara för en liten stund sedan markerade han att han ville vara ifred för första gången genom att tugga på syrrans dotter... Inget blodvite eller ens märke uppstod, men budskapet var svårt att missa. Han haltar inte, men benet är blått igen och knölen större och hårdare än någonsin. Nu är det nog inte många dagar kvar för hans del. :-((( Fy fan.

Sid hade behövt Buzz genom hela Sverigeresan. Det har gått över förväntan bra med "lillskiten" och Buzz som "handledare". Sid har klarat en hotellnatt, en hyttnatt på färjan och två nätter i en friggebod utan att skälla. Han njuter av att kunna "mingla" med allt folk och av att kunna gå in och ut hela tiden. Buzz har varit supercool hela tiden. Även han njuter av folkvimlet, men nu börjar väl sjukdomen att ta ut sin rätt.

4 kommentarer:

 1. Stackars Buzz, och stackars er ... Tänker på er!

  SvaraRadera
 2. Stackars stackars ER alla. Sänder många varma hjärtinnerliga tankar. Du får vara stark <3 <3
  kramkram
  fia

  SvaraRadera
 3. Välkomna till Sverige och Skåne som bjuder på sommarväder!
  Så sorgligt med Buzz, förstår att han inte orkar med barnen om han har ont och
  vill vara i fred.
  Styrkekramar i massor!
  M.E

  SvaraRadera
 4. Stor styrkekram från mig med!!!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)