lördag 6 juli 2013

"Vill-ha-lampa"

Den här lampan hittade jag i en möbelaffär dag. Priset är 1200 €, så jag köpte den liksom inte på stående fot. Fast jag hade gärna gjort det om jag hade pengarna på fickan. Lampan är ännu spejsigare än den ser ut på bilden. Hemma hos mig hade den fått hänga över soffbordet och jag lovar att den hade blivit en riktig snackis. :-)

7 kommentarer:

 1. Ja, man kanske skulle ha försökt? Men det brukar vara ganska svårt på de större möbelkedjorna.

  SvaraRadera
 2. Verkligen superläcker lampa, men i vår skånelänga skulle det inte passa in så först skulle bli tvungna skaffa nytt hus! Med andra ord skulle lampan bli väldigt dyr för oss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag som älskar skånelängor och gamla gotlandshus. Jag gillar stilkrockar också, fast de ska helst ske med finess. Denna lampa kanske bara är too much på de flesta ställen. Hemma hos mig skulle den definitivt sticka ut som en udda fågel. Men den är verkligen så häftig. :-)

   Radera
 3. Har upptäckt att det kan fungera förvånansvärt bra med en kommentar av typen. "jag gillar den verkligen, och behöver en ny lampa, men vi har kommit överens om att den inte får kosta mer än xx" För butiken kan det bli som att få den såld på rean, vilket ju är mycket bättre än att inte få den såld alls...

  SvaraRadera
 4. Urläcker och mycket speciell lampa! Men lite dyr kanske...

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)