onsdag 6 november 2013

XoloitzcuintliHär kommer ett litet filmklipp om mexikanska nakenhundar. Inte så innehållsrik som man kanske skulle kunna ha hoppats på. Det finns verkligen inte mycket information om rasen och överaltt hittar du ungefär samma beskrivning. Typ copy and paste. Det enda jag själv reagerade på är att en person nämner pigmentförändringar eftersom Sid precis råkat ut för det!

4 kommentarer:

 1. Visst ser Sid mer ut som en Xolo än som en kines? Kanske ska du skriva en hundbok nästa gång? Byggd på intervjuer med tio olika Xolouppfödare, t.ex, och med fina foton, de gör sig så ju fint på bild … Jag beställer ett ex redan nu.
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag uppfattar honom mer som mexikan. Har till och med börjat presentera honom som det eftersom Sid och Leo ändå skiljer sig ganska mycket åt både i sätt och utseende.

   Tänk, jag gick och tänkte på det i morse - att man borde skriva en bok om xolos. En BRA bok, med lite mer matnyttig information än den som vanligtvis finns på nätet. Fast, jag vet inte om det är jag som skulle vara författaren... Dessutom är väl marknaden tämligen begränsad kan man tänka sig, med 4000-6000 xolos i världen. Men ändå. Det borde finnas bättre litteratur att tillgå. Kanske en webbsida vore smartare?

   Radera
 2. Kanske blir fler intresserade av att köpa en Mexikan om du skriver en bok ;)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)