måndag 25 november 2013

Nej - jag lägger inte av!

Ännu så länge blir ni inte av med mig! :-) Jag älskar själv att följa alla bloggar, vilket för mig personligen ger mycket mer än Facebook. Tycker mig ha massor med bloggvänner som jag känner ganska väl vi det här laget och det är ju fantastiskt att ni faktiskt även "finns på riktigt" där ute i den vanliga världen. :-)

5 kommentarer:

 1. Har också märkt av det här med bloggdöden, tragisk på alla sett, men snart kommer du bli varse att blogga är ett högst levande sett att umgås på, både på nätet och i verkligenheten för snart anländer det ett lite paket till dig.....ja tro det eller ej, men nu är det inhandlat och inslaget (och djävligt igenomtänkt) och på Lördag ska jag skicka det till dig!

  Sedan kommer du bara att älska min Present och låta den bli din morgonföljeslagare i många år och varje gång kommer du att tänka att den här Oumberlige Peter måste vara en fantastisk person, trots att han ännu en gång gjort ett inlägg om....ja du fattar....jag är ju trots allt bara en man!
  Stor Kram ifrån den Oumberlige själv!

  SvaraRadera
 2. Det låter ju helt perfekt tycker jag. Jag är en stor tekoppsslitare, så jag ser fram emot leveransen! :-)) Det tror jag alla andra bloggläsare också gör. De måste vara lika nyfikna som jag.

  SvaraRadera
 3. Jaaa nu ska vi äntligen få se denna kreation av en te-kopp och som är en smäktande följetong i denna blogg...

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)