torsdag 20 augusti 2009

En ooootroligt stor spindel

...hittade vi bakom altandörren (på INSIDAN!) alldeles nyss. Jag har aldrig sett maken till stor spindel förut. Den är 10 cm mellan tassarna. Och snabb är den också. Sonen var morsk och fångade den under en plastburk. Nu får den sitta där och skämmas tills maken kommer hem. Han måste ju få se den innan vi släpper ut den igen.

För övrigt håller värmen på att knäcka oss. Det är säkert 35 grader varmt och ganska hög luftfuktighet. Försökte åka till utomhusbadet tidigare i eftermiddag, men det var kö långt ut på gatan, så vi gav faktiskt upp. Vi hade varken lust eller ork att stå i kö en timme för att sedan försöka få ner en fot i den överfulla poolen. På hemvägen mötte vi dock en svenska somt tipsade om en "göl" i Lasne. Vi får nog åka dit i helgen och testa badet där. Ska enligt utsago i alla fall leva fiskar i vattnet, så sååå illa kan det ju inte vara??! Men man luktar tydligen inte gott efter badandet...

Maken vill åka och spela golf på Pierpontont i kväll igen. Vi var där i går kväll också. Då gick maken och barnen korthålsbanan och jag satt och jobbade (skrev rapport) och drack en drink. Livet på en pinne! Här en bild på klubbhuset som jag tog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)