måndag 31 augusti 2009

Skolan börjar efter en partyhelg

Idag börjar ungarna i skolan igen. De åkte iväg i morse med fullproppade väskor och glatt humör. Det ska bli spännande att få höra hur den första skoldagen var när de kommer hem igen. Dottern får sonens gamla lärare tror jag. Hon är väldigt trevlig, men kanske inte så krävande som hon borde?

I helgen var vi på party i Gent. Det var 220 personer på en privat 50-års fest... Undra när man hamnar i den kalibern? Sceneriet var fantastiskt! Mycket stort hus, mycket stor parkliknande tomt. Stor damm, med får betandes på andra sidan. Galopperande hästar i hagen bredvid. Vackert väder. Stora partytält, med dukade bord, vita dukar och blomsterarrangemang. Levande orkester, servitörer... Såg ut som en sådan där fest som Kommissarie Barnaby i Morden i Midsomer brukar springa omkring på och leta mördare och motiv.

Maken fann sig snart till rätta. Själv hade jag lite svårt att känna mig komfortabel. Men vad fasen - man vänjer sig! ;-)

Vi kom inte hem förrän klockan halv tre på morgonen, efter att maken envisades med att köra genom hela centrala Bryssel och dragit ut på hemresan med säkert 30 minuter. Suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)