tisdag 4 augusti 2009

Kusiner på besök

Oj vad tiden rusar iväg. För det första blev häcken klippt i fredags! Det blev hur fint som helst. Se bara på bilderna nedan.
Här vår nyklippta häck flankerad med lördagens nyinskaffade solstolar som vi hittade på rea för bara 39 Euro/styck.
Lite pampigare och mer välansad entré. Äntligen! Ser riktigt fint ut, eller hur?!

För det andra har blommorna i rabatten tagit sig bra, så vi får nog uppleva blomprakt ytterligare ett par veckor till om vi har tur. Jag blir glad av dem varenda gång jag går förbi.
Annars har vi gjort saker mest varenda dag och igår kväll kom kusinerna från Askersund på besök . Idag har vi gjort "lejonhögen" (minnesmärket för slaget vid Waterloo den 18 juni 1815). Vi åkte en guidad tur runt slagfältet, så på film, gick upp för högen och besökte båda museerna - så nu har vi gjort det ordentligt. Museerna är verkligen under all kritik. De ser likadana ut nu som när de byggdes för 50 (???) år sedan, med undantag för vattenskadade målningar, trasiga tak, mögliga och algfärgade tavlor mm. I biografen var ena väggen helt blöt av fuktskador. Huuuu. Med tanke på de avgifter som tas ut (12 Euro/vuxen och 7,50 Euro/barn) är det verkligen skam att man presenterar sitt material så dåligt.

Ikväll blir det grillning då vädret visar sig från sin absolut bästa sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)