tisdag 31 augusti 2010

Hemmafrusysslor

Idag har jag fixat naglarna igen. Denna gång utan fransk manikyr. Nu har jag svagt pärlemorrosa naglar i stället. Ser snyggt och prydligt ut, men inte lika spejsat som med de vita kanterna. Sedan har jag varit hos frissan också. Tonade håret lite mörkare - det är ju höst snart. Och så klippte jag typ 3 cm på nuvarande frisyr. Modigt? Näpp. Önskar att jag vågade prova någon kul och fräck frisyr och någon cool hårfärg/effekt. Men det blir liksom inte av. Vågar inte klippa mig helt kort, för då känner jag mig inte kvinnlig längre... Eller så är jag kanske rädd för den traditionella "tantfrisyren" - det är ju såååå praktiskt att ha det kort! Nu låter det som jag har långt svallande hår, vilket inte är fallet. Det är axel långt/kort. En sådan där mittemellanlängd som inte är kul någon gång... Skulle vilja ha en lite kortare page, men jag har för runt ansikte just nu. Allt är liksom för runt. Suck.

4 kommentarer:

  1. Vi har samma frisyr / runt ansikte bekymmer hör jag :-/ Men du har garanterat snyggare naglar än vad jag har! :-)

    SvaraRadera
  2. Gå till en duktig frisör nästa gång och be honom/henne att göra vad de vill! Det är väldigt spännande. Bara en enda gång har jag träffat på en kille som totalt spejsade ur. Honom gick jag tillbaka till ända tills jag flyttade för han var så rolig. Min chef höll på att få fnatt över mina blå slingor, randiga hår och kort-på-ena-sidan-långt-på-andra. (Inte allt på samma gång...) Alla andra frisörer jag stött på har varit fan så mesiga, så jag tror inte du behöver oroa dig för att se konstig ut. :)

    SvaraRadera
  3. Instämmer med föregående talare - var lite vild och vågad och ge din frisör fria händer, sällan blir man besviken. Ska vi satsa på ny frisyr till NU2010? ;-)

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)