måndag 9 augusti 2010

Nu har vi gjort Mallorca

Och det var bara sååå helt fantastiskt bra! Dotterns kompis "sommarhus" var ett paradis. Öppnade man porten i trädgårdsmuren klev man rakt ut på klippor och sedan ner via badstege i det salta varma havet. Huset ligger längst inne i en vik och utsikten är makalös. För att inte tala om huset då... De hade sexton sängplatser fördelat på åtta (!) sovrum. Och det var inga små sovrum, utan de flesta var väl mellan 30-60 kvm och många med eget badrum. Och där var flera uterum och terasser. Ville man inte bada i havet kunde man bada i poolen i stället. Den var så stor och djup att det gick att hoppa och dyka i den. Hade tänkt lägga in lite bilder här, men kameran bara dog. Får se om jag senare idag kan få den att åtminstone lämna ifrån sig de sista bilderna innan vi begraver den.

Så ni kan ju förstå att vi åkte PARADISET ToR. Och nu vill vi också ha ett sommarhus på Mallorca... Fast vi inser ju att det kan aldrig bli tal om en lyxvilla vid havet, så det får nog bara bli en fantastisk dröm. Vi får helt enkelt odla vår bekantskap med kompisens föräldrar om vi vill komma dit igen. ;-)

Hunden lämnade vi hos en kompis över helgen och när vi hämtade honom blev han som galen av lycka. Han nästan ylade hela vägen hem - så glad var han. Under natten delade han säng med dottern som är den som varit borta längst. Idag på morgonen har han bara legat ute i trädgården och solat. Så nöjd och lugn.

För mig är det tvätt och matinköp som gäller under dagen. I morgon kväll kommer en kollega från Sverige, så nu drar jobbet igång på riktigt. Vi ska bygga färdigt en webbkurs i hur man skapar en pedagogisk meritportfölj och förbereda ett konferensbidag.

1 kommentar:

  1. Å va mysigt det låter med er trip till Mallis, härligt med en minisemester - kramiz!

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)