onsdag 21 mars 2012

Jag jobbar och jobbar

Hela veckan har jag jobbat så mycket så att jag knappt känner av att jag egentligen mest är hemmafru... Det är rackarns roligt att ha skypemöten, webbkurser, utvärderingar och bokskrivande att tampas med. :-) Tyvärr är det ändå ganska ensamt. Jag saknar verkligen mina fysiska, reella kollegor. Och så saknar jag någon att fika med... (för det är väl det man gör med kollegor va?)

Läste förresten dagens ledare i Expressen, där de menade att man måste höja lärarlönerna för att få kompetenta lärare till skolan. Framförallt ville de höja matematiklärarnas löner, eftersom det råder brist på både lärare och pedagogisk skicklighet. Passar ju mig ypperligt, eftersom jag är en skitduktig matematik och fysiklärare. ;-) När jag nu får komma hem till Sverige och börjar jobba igen alltså...

Vädret är kanon! Igår hade vi 18-19 grader varmt på eftermiddagen. Det ser ut att bli ungefär samma väder idag. Fåglarna sjunger och löven spricker ut. Tyvärr kan jag inte hitta min batteriladdare till min kamera. Undrar om min pappa lyckades få med sig den hem? Just nu är batteriet i alla fall slut och några mer bilder blir det inte förrän batteriladdaren har kommit tillrätta. Suck.

Snaaaart når solen solstolen som Buzz betraktar som sin egen. Då ska jag släppa ut honom och låta honom lapa sol ett tag. Själv ska jag ta hand om lite tvätt och kanske blir det en kort sväng till Main Taunus Zentrum i eftermiddag. Jag måste skaffa mig lite schyssta träningskläder eftersom jag blivit så förbaskat sportig den senaste tiden.

9 kommentarer:

 1. vilken skillnad på detta inlägg mot inlägget från den 28 februari ... Så roligt att du varit mitt i många saker som du mår bra av!

  SvaraRadera
 2. Idag är helt enkelt en bra dag! Tur att det kommer sådana också. :-)

  SvaraRadera
 3. Jag undervisar sedan många år själv i bland annat matte så då kan jag räkna med en svällande plånbok inom kort! Om nu ingen får kalla fötter. Brukar vara mycket snack och lite verkstad när det gäller lärarlönerna!

  SvaraRadera
 4. Ååh vad underbart med så många plusgrader!!

  Tack för pepp och tips idag gällande mitt jobbsökande :D

  Kram

  SvaraRadera
 5. Guud sånn fart det är där i tyskland nu då.
  Vad kul att ni har fint väder jag kommer genast dit om inte det blir bättre her snarast!
  Å så duktig du är med träningen, ¨åh det är klart du ska ha nya kläder! Det är inget snakk om annat!
  Nu ska jag njuta av en kaffe latte!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag förstår att det kan kännas ensamt fast man har jobb att göra. Den sociala biten är himla viktig faktiskt...

  Vilken underbar vår ni redan fått där nere. Här vart 13,5 grader på termometern idag.

  SvaraRadera
 7. Du är otroligt duktig just nu!Inte alltid så lätt att vara utan jobbarkompisar. Håller tummarna att du snart hittar en fikakompis!

  SvaraRadera
 8. Ååå så kul att köpa nya träningskläder!

  SvaraRadera
 9. Ååå så kul att köpa nya träningskläder!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)