torsdag 3 maj 2012

Bloggledig

Just nu är det grått, grått eller mörkgrått. Jag är en desperat hemmafru som borde skatta mig lycklig över allt som är bra i mitt liv. I stället sitter jag och ömkar min ensamhet och mår urmegamegauselt. Det är tur att maken får förverkliga sig själv i alla fall. Han åkte till Belgien med jobbet igår och skulle komma hem först på fredag. Meeeeeeen, så ringde han just och talade om att han måste stanna på kundevent på fredagskvällen och först kommer hem på lördag. OM han avstår att gå på den "obligatoriska" fotbollsmatchen som alla kollegor skulle stanna kvar och se på lördagskvällen alltså... Jamen tjena. Skiiiiiiiiiiiiiiiitkul ju. För honom. Själv är jag dömd att sitta här i min ensamhet. Ja, inte bara på dagarna då, utan gärna på kvällar, nätter och helger med. Det är väl det som är meningen med en hemmafru? Man får verkligen passa sig så att hon inte lägger någon onödig energi på hundar eller så.

Nä, nu är jag så jävla less på allt, så nu skiter jag i att blogga ett tag. Återkommer när solen åter skiner i mitt sinne.

16 kommentarer:

 1. Låter som precis rätt tillfälle att slå till och skaffa nästa hund!

  SvaraRadera
 2. Så klart du ska överraska maken med en ny familjemedlem när han orkar masa sig hem nästa gång!

  SvaraRadera
 3. jaa jag håller med ovanstående "talare" ...!!
  Om maken känner sig orättvist behandlad och förbisedd över ditt eventuella beslut om att få en till hundvän och att du utan hans godkännande följer din längtan, så får han väl tycka det då.
  Senare kan han kanske förstå att det är så du känner/ känt dig behandlad. Kram och passa på att göra det DU vill, vi är med dig!

  SvaraRadera
 4. Jag har lite svårt att förstå hans resonemang... Här hemma har vi principen att man får "köpa hem vad man vill" så länge man tar hand om det. Jag har hundar och höns, och maken har golfklubbor (haha). Så jag har lite svårt att förstå varför han inte "går med på" en hund till - ni har ju redan en, så det är ju inte "hund" i sig som är jobbigt för honom. Och det är ju inte en gigantisk Gran Danois du tänkt skaffa, som river huset eller kräver större bil eller nåt. Det är ju en liiiten hund...

  Ledsamt när han inte kan tillgodose dina intressen, på samma sätt som du verkar ställa upp på honom och allt han vill/måste ta sig för.

  SvaraRadera
 5. Kom tillbaka snart! Eller kom till venusberget och hälsa på! :-)

  SvaraRadera
 6. Kan förstå dig helt och hållet! Efter närmare 20 år som tysk hemmafru vet jag hur du känner.
  Jag har slutat att vara bitter och försöker nu att hitta mina egna vägar medan maken jobbar. Finns det ingen hobby du kan syssla med?
  Goda vänner är bra - men svårt att hitta. Jag har i min by två personer som jag umgås med. Med en granne går jag med stavar en gång i veckan. Kameran kommer fram när vädret tillåter. Jag håller kontakt med nya och gamla vänner över facebook. Samt söker jobb för ett par timmar i veckan.

  Hittade du ingen kurs hos folkhögskolan?
  Finns det inga trevliga grannfruar att fika med?

  Önskar jag kunde hjälpa dig med tips, för jag vet precis hur du känner det.
  Upp med hakan!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Phu, inget ser lätt och ledigt ut just nu Tur jag jobbar så mycket så jag inte hinner att tänka alls!!
  Hoppas det ser ljusare ut snart för dig!
  Masse varma kramaar, kom i sonens Konfirmation vet jag så har du något annat att tänka på några dagar!

  SvaraRadera
 8. Hoppas du snart känner dig solig och glad. Be maken mejla mig så ska jag berätta för honom varför det ibland är så viktigt att få tillgodose sina behov. Du är verkligen i behov av en till liten hund. Hundar skänker så mycket glädje...och med en valp i huset blir man väldigt glad.

  SvaraRadera
 9. Hoppas du snart mår bättre.

  SvaraRadera
 10. Hoppas att du mår bättre snart.
  Tack för din gulliga kommentar hos mig. Kram

  SvaraRadera
 11. Klart Du ska ha en hund till om Du vill... De kan väl inte han bestämma.. som knappast inte är hemma ???

  SvaraRadera
 12. Vi saknar dig och hoppas att du snart mår bättre

  SvaraRadera
 13. Skulle så gärna vilja komma och pigga upp dig om jag kunde.
  Tusen kramar!

  SvaraRadera
 14. Förstår att de måste vara deppigt,,tycker absolut du kan skaffa en hund till,,,sällskap,hobby & de är ju du som verkar vara hemma...
  Stor kram

  SvaraRadera
 15. Och vad händer med boken???

  SvaraRadera
 16. Massor av kramar. Ta barnen och kom hit!Kram

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)