tisdag 1 maj 2012

Första maj

Det har varit lite trögt med skrivandet på bloggen den senaste tiden. Jag är lite ur gängorna och ingenting känns för tillfället så där jättekul. Har liksom tappat styrfarten helt och hållet. Suck. Jag har hållit vikten under april månad men inte så mycket mer. Minus 11 kg sedan nyår säger vågen. Nu gäller det att ta i med hårdhandskarna igen. Ett par kilon till inför sommaren och semestern skulle vara kul. Märker på kläderna att jag verkligen blivit mindre. Byxorna och en del tröjor hänger betänkligt. Tyvärr känner jag mig inte särskilt smal i alla fall. Det är bara att titta sig i spegeln, så blir jag ledsen. Det finns minst 11 kilo till att ta av...
Blyga Jeromino
Söta mini Kami (nästan fullvuxen!)
Dottern och jag var och tittade på hundar så sent som i söndags. Jag vill verkligen ha en liten "mysråtta". Maken är måttligt intresserad av (läs: jävligt anti) en hund till. Om jag ska vara ärlig är jag ganska less på att anpassa mig. "Tack vare" hans jobb är jag numera utan fast statlig tjänst i Sverige och är ensammare än någonsin. Känner att mina önskemål kanske också måste få påverka vårt liv? Alla beslut påverkar ju på något sätt.

6 kommentarer:

 1. Det när ju en helt fantastisk viktnedgång du gjort och snabb dessutom! Var rädd om den nu när du känner dig nedstämd, så du inte faller i mat-godisfällan för att få tröst! Jag har själv väldigt lätt för just det. Allvarligt talat tror jag att du verkligen BEHÖVER en liten mysråtta och jag har svårt att se hur den skulle kunna påverka makens liv så negativt. Ni har ju redan Buzz och det verkar ju funka!Stå på dig när det gäller det här! Heja Åsa!

  SvaraRadera
 2. Vännen, elva kilo är toppen! Och ev elva kilo till, det fixar du. Tvivlar du, tänk på en annan som har 30 kilo.... Stå på dig vad gäller hunden, det är väl du som sköter den!? Majkram!

  SvaraRadera
 3. 11 kilo är ju jättebra, grattis!
  Då är det bra att du har gamla godingar från en "smalarelåda" att plocka i.
  Lycka till med mysråttan!

  SvaraRadera
 4. Klart att du ska ha en mysråtta, finns det inget maken vill ha som du kan erbjuda som moteftergift?

  SvaraRadera
 5. ååå jag blir faktiskt lite upprörd nu å dina vägnar ... en liten till är ju faktiskt inte samma som en hel kennel eller ens som tre ;-) Och det är väl ändå du som är den som är mest hemma också för den delen!

  SvaraRadera
 6. Håller med ovanstående talare...du måste få tänka lite på dig själv också....och det bör din make också göra. Fick min man bestämma så skulle vi absolut inte ha tre hundar....men han får anpassa sig.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)