fredag 24 augusti 2012

Ny söt hund

Denna underbara skapelse hittade jag i en annons på nätet igår. Han är 8 månader gammal. Rumsren, perfekta tänder, 22 cm hög och en blandning mellan Kinesisk nakenhund och Mexikansk nakenhund. Tyvärr var bilderna väldigt dåliga, men det räcker för mig.
****** VILL HA!******

11 kommentarer:

 1. 22 cm hög? Haha, Humlehunden är ju 23 cm, är han mindre? Vilken liten, liten pöjk :)

  SvaraRadera
 2. Tror mer på en sådan blandis än en chihuahuablandis, de kan få besvärliga temperament...
  Men varför inte en vanlig kines - Buzz är nog rätt extremt lugn även för att vara kines, apropos din kommentar om att Nemi beter sig som en hund. Flertalet kineser gör det... Eller som sagt en italienare - det är inte så dumt med en hund som tagits väl om hand från början...
  Och naturligtvis ska du ha en till hund, ska vi starta en namninsamling?

  SvaraRadera
 3. Jösses, mindre än mina kissor!

  SvaraRadera
 4. Ja, jag vill då inte ha den, men om du vill så är jag absolut beredd att skriva på listan!

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Om du tar den hunden får du en alldeles ovanligt unik liten vovve - i motsats till BM skulle jag också kunna tänka mig att ta över honom, skulle bara kolla att det inte är mycket jakt i de Mexikanska Nakenhundarna, om inten hade jag nog åkt och träffat den lille...

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att han är ljuvligt söt!

  SvaraRadera
 8. Har försökt läsa på om "mexarna". Det är ju ingen ras som lockat förut, trots att jag redan har en naken hund. De ska också vara tysta och räknas till urhundarna. En väldigt ovanlig ras som finns i tre storlekar. De större hundarna kan användas som vakthund, medan de mindre bara används som sällskap. Visst vill jag åka och titta. Tyvärr är det 35 mil bort. Säljaren har erbjudit sig att åka mig till mötes (till Köln) men det blir ju väldigt tråkigt om man inte vill ha hunden då... Alltså för henne. Själv känner jag att jag kan säga nej om det inte känns rätt. Man ska ju ta hand om den ganska länge framöver i så fall.

  SvaraRadera
 9. Jag hade nog sett till att se hunden i hans miljö innan jag bestämde mig... Det är ju som sagt ett stort beslut med minst sagt långtgående konsekvenser.
  Du kanske även kan besöka uppfödaren för att få en uppfattning om tiken och uppväxtmiljön.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)