tisdag 21 augusti 2012

Och det fortsätter

Kvart i sju på morgonen var det "bara" 21 grader varmt ute. Skönt! Faktiskt betydligt svalare ute än inne i huset. Därför står nu alla dörrar på vid gavel för att vädra ut värmen så gått det går. Strax ska jag och Buzz följa med sonen till skolbussen. Då stängs alla dörrar och alla jalusier dras ner igen.

Dottern är hemma från skolan idag. Hon har haft problem med magen till och från hela sommaren. I helgen har det kulminerat, så det känns som att det är dags att en läkare tittar på henne.Så typiskt att det blir frånvaro redan femte dagen i skolan. Men nästa vecka åker båda barnen på skolresa och jag vill att dottern då ska var helt kry och fräsch.

3 kommentarer:

 1. Här har värmen äntligen vänt, i går morse var det bara sköna sexton grader vid sjutiden. Fast sen blev det varmare (och kvav-fuktigare, blä) så jag kunde inte låtsas att det blivit höst särskilt länge.
  Men det är skönt att natten blivit svalare, man kollapsar ju när det är trettio grader varmt i sovrummet...

  Hoppas dotra piggar på sig!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig kram till dottern!
  Magont verkar hör till unga tjejer, likadant här.
  Mycket som skall fungera i en ung kropp, ibland kanske även en "jobbig" tid vi lever i för våra "små vänner"!

  Skriver en rad och meddelar att jag "tjuvat" en grej hos dig!
  Hoppas det är okej?
  Ha en fin fortsatt vecka!
  Kram ifrån Mannen som kunde tala med tekoppar...hm...Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 3. Hoppsann ja her har vi då baara knappt 16 i skuggan idag, dock lite varmare mot kvällen men betydligt svalare mot eran temp!
  Hoppas det blir bra med MAGEN! INTE roligt att det krånglar, men det er nog ett bra beslut att se en doktor eftersom det gått så lång tid och det krånglar fortfarande...
  HOPPAS HON FRISKAR PÅ SIG!
  KRAM

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)