måndag 3 maj 2010

Från 29 till 6

grader på bara några dagar. I torsdags och fredags förra veckan hade vi högsommarvärme - 29 grader varmt - här i Waterloo. Idag har det varit 6 grader och regn. Det känns vääääldigt kallt och eländigt om man jämför. Suck... När jag alldeles nyss gick kvällspromenaden med hunden låg nästan alla körsbärsblommor nedblåsta på vägen. Det såg ut som frost eller snö. Lika halt var det också. Höll på att ramla omkull när jag trampade på blombladen utblandade med regnvatten. Hugga.

I morgon är det hundträning som gäller. Har inte övat in något nytt på länge, så det ska bli kul med lite ny input.

Har deklarerat idag. Gick snabbt! Bara att ringa och trycka in två koder och vips kommer lite pengar till midsommar. Passar oss perfekt med lite semesterpengar när vi kommer hem till Sverige.

6 kommentarer:

 1. Men ni har ingen snö i alla fall! =D

  SvaraRadera
 2. Nix pix. Bara substitut i form av nedfallna körsbärsblommor. ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilka knappar tryckte du på för att få pengar tillbaka. Jag har inte kommit på vilka det är.....
  Agneta

  SvaraRadera
 4. jag deklarerade via sms...tövärr blev det kvarskatt på en tusing:(

  kramen!

  SvaraRadera
 5. Ja, det är inte alltid det blir så där lyckat med utdelningen. Känns lite som vi vunnit på lotteri. Kan det varit Bingoknappar på telefonen månde?

  SvaraRadera
 6. Ja här snöar det idag..... o jag ska ut med bilen o köra 10 mil...:( kan säga att det inte lockar värst mycket.... vilken otroligt härlig drake du köpt...:) den gillade jag... det händer så mycket i ditt liv...:) hur orkaar du..:) Kram från en seeeeg Annika

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)