söndag 16 maj 2010

Tjipp tjopp

Då var man tillbaka då! Londonresan och konferenspresentationen var toppen! Tänk - det tar bara två timmar till London med tåg här ifrån. Då åker man genom tunneln mellan Frankrike och England och hamnar MITT inne i London på Pancras International. Så coolt.

Nu är jag helt såld på London och vill åka tillbaka redan i morgon. Shoppingmöjligheterna där är inspirerande skulle man väl kunna säga ;-) Trots intensiva konferensdagar hann jag minsann med att shoppa lite också. Det blev tre sidenslipsar för 15 £ styck till maken. Hittade bland annat samma slips som jag var på väg att köpa i Ängelholm för 699 kr här om sistens. Fast den här står det M&S på... Men det var EXAKT samma sidentyg och mönster.
Jag var helt såld på Designers Guild i mitten av nittiotalet. De senaste tio åren har det dock fallit i glömska. Men det blev ett kärt återseende där i London, så jag köpte en Designers Guild filt!Filten heter Santuzza Rose och kostade 110 £. Hade glömt bort hur glad man blir av alla färger och mönster, även om intrycket av 2010-talet är mer sansat än 90-talet var med tanke på färgexplosionen. Filten passar ganska bra ihop med min osålda blomtavla :-) som jag snart ska åka och hämta hem.
Nu är det dags att krypa i sängs efter att ha ägnat hela söndagen åt att röja i dotterns rum. Vi är inte färdiga ännu, men golvet är tomt (!) och garderoben är röjd. Nu återstår bara skrivbordet, hyllan och byrålådorna... Phuu.

1 kommentar:

  1. gött att höra det var gött i löndön:))))

    det finns alltid tid för lite shopping:))
    kramen på dej!

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)