fredag 28 maj 2010

Ny kökslampa

Jag gjorde slag i saken här om dagen och köpte verkligen en ny taklampa att ha över köksbordet. Lampan är handgjord av en fransyska och jag bara älskar den! Till saken hör att jag såg den i en inredningsaffär här i Waterloo redan förra sommaren. Flera gånger har jag varit och tittat på den, men den har varit så dyr. Men så bestämde jag mig för att det är bättre att satsa på det man verkligen vill ha, än att köpa en massa saker som man nästan vill ha... Så jag gav mig av till affären för att se om min lampa fanns kvar. Och det gjorde den!!! Kan bero på att ingen annan tycker att den är fin, eller att den var för dyr, eller...? Hur som helst. Jag vågade till och med mig på att fråga om de inte kunde sänka priset med tanke på hur svårsåld lampan ju verkar ha varit. Och tänka sig!!! Jag fick den för HALVA PRISET (vilket var jättedyrt ändå...)!!! Så nu känns lampan som mitt absolut fyndigaste fynd!Bilden är nog tagen lite ur ett grodperspektiv, för lampan är lite mindre än den ger intryck av att vara. Nu ska jag ut på stan och leta en större glödlampa. Jag tror att den blir ännu snyggare då.

5 kommentarer:

 1. Åh det var en lampa i min stil...:) har ju flera kransar hängande med bestick i..... får nog bli till att sätt ljus i nån..:) vilken tur du hade som fick pruta rejält på den....:) hoppas du har det bra o att sommaren kommer med stormsteg...här har det varit nattfrost inatt.... brrr.. o alla blommor jag satt.... men jag tror det gått bra.... man vill ju ha värme nu....:) Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Jag gillar Annikas kransar jättemycket och visst har de en hel del gemensamt med min taklampa. De är släktingar skulle man väl nästan kunna säga... Kolla gärna in hennes blogg!

  SvaraRadera
 3. Ursnygg!! Försök hitta en kåltrådslampa, det skulle bli jättesnyggt i den :-) När du har ledsnat på den kan jag komma över och ta hem den till mig ;-)

  SvaraRadera
 4. Koltrådslampor har jag nog i någon låda! Men, jag behöver ljuset också, så det får nog bli någon annan typ av glödlampa tillsvidare. Koltrådslamporna blir ju mer som typ stearinljus... Vilket är väldigt mysigt, men inget läxläsarljus direkt.

  SvaraRadera
 5. Skitfin! VILL HA!!!!!! (skicka hit! nu! på en gång!)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)