söndag 28 april 2013

Sid rumsren på riktigt?!

Igår talade Sid för första gången riktigt tydligt om att han behövde gå ut i trädgården och kissa. Han lade sig vid altandörren och gav två, tre skall. När jag öppnade dörren sprang han snabbt ut och kissade på gräsmattan. Yeeeesss! Har knappt vågat skiva det tidigare, men kastrationen verkar faktiskt ha hjälpt mot markerandet inomhus också. Det är veckor sedan det hände en olycka inne. Fast, skriver jag det nu, så händer det väl idag igen...

Det har varit lite si och så med Sids toalettvanor. Han har rastats 4-5 ggr per dag samt släppts ut i trädgården där emellan. Ändå har det hänt olyckor lite nu och då. Fast på slutet tror jag att det i första hand var hans revirmarkeringar vi hittade. Alltid på dörrposter, sängben eller dylikt. Nu börjar jag tro att han på riktigt kan bli 100 % rumsren. Jag har haft min tvivel tidigare, då Sid ju faktiskt är ett år nu.

Dessutom börjar Sid coola ner sig när vi är ute och går. Han måste inte skälla på allt och alla och kan t o m låta bli att svara andra hundar som skäller på avstånd. Det kunde han inte tidigare. Han börjar bli en riktigt rolig och tuff hund! :-)

3 kommentarer:

  1. Klart att han kommer att bli precis en hund du ville ha! :-)

    SvaraRadera
  2. Braaaa Heja Sid (och matte med)
    Hihi det er ju dina strapatser som nu visar resultater! Kram

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)