fredag 19 april 2013

Vi har haft en härlig vecka

Våren, värmen och solen har äntligen dykt upp här i Frankfurtområdet. De senaste dagarna har det varit mellan 20-25 grader på dagarna och det är ju härligt! Svärföräldrarna har varit på besök en vecka, men nu är vi ensamma igen. Till helgen åker vi till Bryssel tillsammans med en amerikansk familj. Det ska bi jättekul! Det är ett år sedan jag var där sist och dessutom ska vi passera den stora loppmarknaden i Waterloo på söndag. Tjoho!

Buzz strålskadade ben läker sakta men säkert. Först i måndags, efter fem veckors elände, sa det till att hunden inte får slicka på såret... Varje gång tidigare har de bara skickat hem mig med mer antibiotika. Aldrig har de tvättat av det, satt på ett omslag eller satt på hunden en "strut". Så här i efterhand förstår jag ju hur dum jag varit, men de har faktiskt inte sagt till mig EN ENDA GÅNG att jag ska se till att hunden inte kommer åt det. Nog har jag undrat, men liksom ändå tänkt att om de inte säger något så gör det säkert varken till eller från. Jag blir både förbannad och besviken på dem och mig själv. Nu vaktar jag i alla fall som en hök på Buzz och så hoppar jag att det sista ska få läka snabbt som attan.

Sid har fått glädjefnatt över att slippa kläder och koppel. Han springer över fälten som en rabbis (kanin) och sprallar. Det går inte att ta miste på att den hunden tycker att livet leker just nu. :-) Han kommer för det mesta (...) på inkallning, men det går så fort att han ofta missar att stanna och så får han vända tillbaka. Buzz lunkar mest, men hänger på och undersöker grejer när farten är lägre. Det är inget snack om att jag har två glada och nöjda hundar som tycks må bra både fysiskt och psykiskt.

Nu önskar jag alla mina bloggvänner en trevlig helg och lovar bot och bättring på bloggen framöver!

5 kommentarer:

 1. Ha en riktigt trevlig helg du med!

  SvaraRadera
 2. Tack och ha en härlig helg i Belgien! Ät en våffla från mig, jag drömmer om å få äta en igen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack detsamma. I Stockholm har det också blivit varmare och soligare :-)

  SvaraRadera
 4. Ha en riktigt trevlig helg. Härligt att höra lite varma toner :)
  kramelikram
  Fia

  SvaraRadera
 5. Trevlig helg från ett soligt Sthlm (fast int lika varmt som i Frankfurt så Bingo har fortf utom husoverall på)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)