fredag 28 juni 2013

Munsår och Buzz är sämre

Igår fick Buzz en ny sorts tablettkur med cellgifter för att han förhoppningsvis ska "hålla" sommaren ut. Jag fick ha handskar på mig när jag skulle ge honom tabletterna. Kändes väldigt otäckt att inte ens själv kunna hålla i dem, men han skulle svälja alla tre! Usch. I morse hade tumören på benet svällt upp oroväckande mycket bara över natten. Han darrar lite på bakbenet och jag tror inte att han mår riktigt bra och det är ju inte så konstigt med tanke på gifterna. Men hur dåligt mår han och gör det ont i benet? Han haltar inte märkbart ännu.

Jag avvaktar utvecklingen av tumören. Kanske har den "bara" svällt upp som en motreaktion på giftet? Om inte, kommer nog inte Buzz att kunna åka med oss hem till Sverige är jag rädd. Jag kan nästan SE hur tumören växer ju.

Det gör så ont i hjärtat och vips så blossar ett munsår upp på överläppen som ett paket på posten. Ja, nog för att jag kan tänka mig att lida lite i stället för Buzz, men han kommer ju inte undan i alla fall. :-( Fy f-n vilken dålig start på dagen.

5 kommentarer:

 1. Stackars lilla Buzz, nu har vi följt honom så länge att det gör ont i oss också! Hoppas det onda gör gott, för det är väl så cellgifter verkar om vi har förstått det hela rätt! Vi håller tassar och tummar för att det vänder och att morgondagen är bättre!
  Melody med matte

  SvaraRadera
 2. Usch så tråkigt med Buzz´ ben! Så jobbigt att inte veta vilka beslut att ta...och att inte veta hur hunden egentligen mår...
  Här har vi en febersjuk Rudi som vi inte lyckas få diagnos på, en månad sen han sjuknade och vi är inte ett dugg klokare...
  Näää, hundar SKA vara friska, pigga och glada!

  SvaraRadera
 3. Hemska tider.
  Jag tror att du kommer att se när han inte vill vara med längre, han vet ju att du lyssnar på honom.
  Deltagande hälsningar från bloggkompisarna i Stockholm.

  SvaraRadera
 4. fyy så jobbigt ... Varma tankar från oss

  SvaraRadera
 5. Hoppas det blir bättre, stora styrkekram!!!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)