onsdag 5 juni 2013

Usch vad jag är dålig på att blogga just nu...

Det beror på en hel kombination av olika orsaker. Tror jag. Detta har hänt de senaste veckorna:
 • Jag har jobbat massor med en enkätundersökning som gått ut till alla svenska universitet.
 • Jag har varit på jobbresa till Göteborg där jag presenterade en del svar från enkätundersökningen. Chefen var 110 % nöjd med min presentation enligt egen utsago, så det tänker jag leva på ett tag. :-)
 • Min och kollegans bok har äntligen blivit utgiven på Studentlitteratur!
 • Ungarna har massor med slutprov i olika ämnen inför sommarlovet som startar den 21/6.
 • Våra bästa vänner från USA flyttar IDAG. Det har varit så fantastiskt roligt att få lära känna dem och jag är så glad att vi åtminstone hunnit med lite roliga saker tillsammans. Det sa bara "klick" efter att vi hade träffats ett par gånger. Min första riktiga "vänförälskelse" som vuxen. Vi bara "är" när vi träffas, samtidigt som vi har stort intellektuellt utbyte. Och nu ska de alltså bo på andra sidan jordklotet (Singapore). Sorgligt men sant.
 • Maken har en massa olika jobbresor inbokade sedan slutet av maj och hela juni. Det är trist när han inte ens kommer hem på kvällarna.
 • Buzz mår med tanke på omständigheterna väl, men tumören är fortfarande inte helt borta. Frågan är ska vi ta bort den eller ej - nu när det äntligen går? Jag ska rådgöra med min lite mer jordnära "husveterinär" i stället för den profithungriga djurkliniken.
 • Sid fortsätter att utvecklas åt det positiva hållet. Ju mer som händer undre dagarna, desto bättre är hans måtto. Inget tempo är för högt. Tyvärr. Det bästa är att han blir mer trött av att följa med på en kort biltur för att handla glass, än att springa en mil på fälten. Han uppför sig perfekt (!) när vi åker bil och han går superfint i koppel (även om det inte är exakt fot enligt striktare hundskoleregler) och drar inte alls. Men... han skäller på vissa hundar och kan morra åt folk som han känner sig hotad av. Jag försöker göra honom så trygg och lugn jag bara kan, men det är lättare sagt än gjort. Hundskolefröken ;-) bara skrattade och jämförde honom med sin terrier. Han är såååå mycket terrier i sitt sätt... Suck och stön. Det roliga är ändå att han är både smart och läraktig. Vi står därför inte och stampar i utvecklingen. Tyvärr hittar Sid hela tiden på nya hyss och ofog som måste åtgärdas. Sommarlovet och besöket i Sverige kommer att utveckla honom massor, men han kommer säkerligen att hålla oss rejält sysselsatta också.

2 kommentarer:

 1. Grattis till boken! Hurra!
  Roligt att Buzz haft nytta av sin behandling, hoppas att han får en härlig sommar!
  Och Sid låter som en perfekt liten tävlingshund - energi och motor. En fördel med träning och tävling med små högenergihundar är ju att de måste tänka, och att de därmed blir trötta och tillfreds...
  PS Det tar inte så lång tid att flyga till Singapore...

  SvaraRadera
 2. Grattis till boken från oss också! Vore kul att få se den på bild med en egen recension.
  Lyckost er m vänner i Singapore att besöka:-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)