lördag 17 april 2010

Och så är det det här med våren

Det är en helt fantastisk tid här i Waterloo. De japanska körsbärsräden blommar, magnoliorna blommar, vissa rododendronsorter blommar, tulpanerna blommar, penséerna blommar... Det är så vackert att jag blir rörd!

Idag har vi haft runt 20 grader varmt hela dagen och jag har blivit solbränd. Ikväll när jag rastade hunden var det fortfarande ca 15 grader ute. Det är då jag känner att jag gillar det här landet och den här staden! Faktiskt så mycket att det känns jobbigt att tänka på att flytta hem till Sverige igen... Den tidiga våren är som medicin för själen. Jag vill gärna ta med mig den när jag flyttar hem igen. :-)

I morgon blir det nog loppis igen. Troligen utan både barn, make och hund. Hur ska man annars kunna göra några fynd i lugn och ro?

4 kommentarer:

 1. Din vår låter ljuvlig :-) Vi har +4 grader och ösregn :-( Loppis låter som en helt underbar söndag! När tänker ni flytta hemåt?

  SvaraRadera
 2. Som det är planerat blir det till årsskiftet.

  SvaraRadera
 3. Är så nyfiken på hur det går med Buxzz tänder (eller snarare avsaknaden av tänder) - märks det någon skillnad när lösa och kanske ömma tänder tagits bort? Kan han äta som vanligt?
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Hej du..i mina ögon och sinne så måste det kännas mer värdefullt att veta att man har gett en hund som inte har haft ett bra liv, möjligheten till en nystart än vad en BIRrosett någonsin kan bli. Jag ställer ut Ella mycket för den sociala träningen, men även för att man träffar roligt folk. Igentligen så är jag int så brydd om hur det går. Jag hade bestämt mig för att köpa Ella även om hon hade haft underbett, som uppfödaren först misstänkte. Och dom två hundarna jag har hemma som jag inte kan ställa pga av hängande öron m.m är helt underbara dom oxå. Buzz verkar vara en helcharmig kille som har fått en nystart tack vare dig. Det är underbart!!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)