fredag 2 april 2010

Tre bra saker med Belgien (minst)

Idag har jag kommit på tre bra saker med Belgien!

1. Grannens blommande azalea. Visst är den vacker!2. En annan grannes blommande forsythia. Vi har en buske på baksidan av vår tomt också, men jag orkade inte gå dit...3. Mina egna blommande påskliljor. Blommade slutligen bara en vecka senare än förra året, trots den långa och kalla vintern (i belgiska mått mätt alltså).Annars känns det lite tungt idag. Var och lämnade Buzz på ett hundpensionat eftersom vi drar till Sverige i morgon. Oj vad han "grät" när jag gick. Fick verkligen stålsätta mig för att det inte skulle bli något tårdrypande farväl även från min sida. Jag vet i alla fall att jag lämnar hunden i mycket goda händer. Benny (min hundtränare) och hans fru är mycket, mycket måna om hundarna. Både när det gäller motion, mat och att det är rent och fint. De älskar hundar och hundarna älskar dem! Nu hoppas jag att Buzz (som utlovat) ska hitta ett par roliga lekkompisar att busa med. Han ska få lära sig hur man gör!!!

2 kommentarer:

  1. Vilken ljuvlig azalea!! Helt underbar, aldrig sett något liknande! Här njuter jag av att tulpanerna kommit upp 2 cm.... Ha en bra resa till Sverige, kram!

    SvaraRadera
  2. Omplaceringshundar (min förra var en sådan) kan ta litet extra tid på sig att vänja sig vid att bo på pensionat, men detta måste de ju kunna och de vänjer sig snabbt!
    Om man skriver 2 kommentarer har man då en extrachans att vinna chokladen? (Kunde ju skriva ngt lämpligt om blommorna t.ex...)

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)