torsdag 8 april 2010

Vad bloggandet gör för mig

Upptäcker när jag läser alla mina favoritbloggar vilken fantastiskt häftig värld jag befinner mig i. Här finns så många spännande människor, som med värme och humor berättar om stort och smått. Här finns också duktiga hantverkare, författare, tecknare, inredare, fäder, hundar och hemmafruar... Det går inte en dag utan att jag får skratta, klura, fundera över mina värderingar eller löser kluriga gåtor. Det är inte utan en viss glädje jag kan konstatera att bloggvärlden är en outsinlig källa till kunskap, engagemang, värme och vänskap. Idag känner jag mig extra ödmjuk. Men säg den lycka som varar för evigt. Fru Venus har fått ett elakt anonymt brev på grund av sitt bloggande. Jag ser en spricka i min vackra bloggvärld. Hoppas att det var ett misstag som inte kommer att upprepas *sänder en tanke till min bloggvän*.

5 kommentarer:

 1. ja bloggandet...är ju så kul, och så otroligt knas när någon för för sig att göra så där...ungefär som stackars sabina fick ett mail om att hon "bara använde sin sjukdom för att få uppmärksamhet"..tre månader innan hon dog....sånt gör mej galen.
  jag älskar bloggar, älskar själva bloggandet o tycker om att alla kan skriva precis vad som helstom vad dom vill:)
  som det ska vara!
  kram!

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt att få ta del av andras vardag och liv. Jag är så tacksam för att jag får vara en del av bloggvärlden. Dom där dumma anonyma påhopparna är inte roligt och jag tycker att man alltid har ett val, gillar man inte en blogg då behöver man ju inte läsa den. Men att vara elak och dum det är inte acceptabel.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 3. Är ju ganska ny i bloggvärlden och är förvånad över hur positiv stämningen är! Och hur fantastiskt kul det är att ta del av den! Sådana där anonyma skitmail gör mig ilsk, men det bästa är nog att totalt ignorera dem.. :)

  SvaraRadera
 4. Håller med Märta, den är MEST positiv. Vad gäller den andra skiten så är det nog bara så att jag (och vi alla här) är smartare än idioten som kontaktade mig, så det så! Men tack för omtanken, det värmde! Kram på er alla!

  SvaraRadera
 5. Hei Åsa!
  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min.Artig at du har funnet bloggen,men regner med at Lena har hatt en finger med i spillet.Uansett kjempehyggelig!
  Har vært inne og kikket på bloggen din og du har en koselig og inspirerende blogg.
  Kommer garantert å kikke innom av og til.
  Trefigurene du fant på loppis var kjempestilige.
  Takk for hyggelig samvær med dere i fjor sommer!Loppisrunden med dere var en "Høydare,"som dere sier i Sverige.
  Hils Familien!Klem!
  CARPE DIEM!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)