torsdag 6 januari 2011

Abercrombie

Detta märke ska det vara på ungarnas kläder här på skolan. Det är lite sportiga amerikanska kläder, typ t-shirts, munkjackor och hoddies. Köper man kläderna i USA kostar en t-shirt 20 dollar och en munkjacka ca 40 dollar. Köper man motsvarande kläder här i Waterloo kostar en t-shirt 35 Euro och en munkjacka 80-100 Euro. Det är ju helt enkelt inte klokt!!! Därför blev ungarna jätteglada när en kompis som åkte till Florida över jullovet erbjöd sig att köpa hem lite Abercrombie-kläder. Sonen fick 4 långärmade t-shirts och dottern tre t-shirts, en hoddie och två jackor. Självklart inte gratis, men för 180 Euro. Det var i alla fall tio tröjor för mindre än en tredjedel av priset här i Belgien.

Är märket ens känt i Sverige???

4 kommentarer:

 1. I Kanada är det välkänt i alla fall. :) Kolla in Abercrombies "lillasyster" Hollister. Samma typ av kläder, men lite billigare. Men det duger väl säkert inte? :D

  SvaraRadera
 2. Åjo, någon av tröjorna var Hollister också vad jag förstår.

  SvaraRadera
 3. Nix, här är det Acne, Tiger of Sweden, Nudie, These Glory Days, Lyle & Scott och div andra lika "prisvärda" kläder som gäller för sonen ;-)

  SvaraRadera
 4. Tror inte man hänger med där hemma i Svedala... ;-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)