tisdag 18 januari 2011

Lite snö och julbilder - i efterhand

Det blev ju ett litet avbrott på bloggen under december. Här kommer därför lite bilder som jag tog - och som jag hade tänkt lägga ut på bloggen - något försenade. Först ut är min juldekorerade kökslampa. Jag hoppas att det blir en tradition att "hotta upp den" runt jul varje år. Nu är dekorationen redan nerpackad igen, men det var mysigt så länge det varade. :-)Och så här mycket snö var det på juldagen. Kolla på trädgårdsbordet utanför köksfönstret.
När det var "snowday" på skolan så var det inte alls så mycket snö. Här är Buzz och jag ute och går vår morgonpromenad den morgonen. Mycket snö? Nääää.... När vi kom hem lyste det så här mysigt från köksfönstret. Tyvärr (?) går det inte att urskilja svenskar från andra genom adventsljusstakarna nu för tiden. Man får väl skylla på IKEA eller nåt? Annars är det ett ganska bra tecken på att det bor svenskar i huset.En kväll före jul satt vi alla och gjorde marsipanfigurer här hemma vid köksbordet. Det var riktigt mysigt och jag tycker att vi var ganska kreativa ändå.Ja, det var i alla fall några bilder som borde ha blivit publicerade i december. Men man brukar ju säga - Bättre sent än aldrig!
Förresten väntar vi kyla och snö på nytt. Eller väntar och väntar. Väderprognosen ser ut så i alla fall. Varken jag eller Buzz är förtjusta i kyla och snö. Vi gillar våren och har redan iakttagit flera vårtecken. I tisdags så jag en överkörd padda (!!!) och i morse vaknade jag av att koltrasten sjöng!!! Det lär den sluta med till helgen. Suck.

2 kommentarer:

 1. Matte älskar din lampa. Och hon gillar också de där italienarna. Ändå väljer hon kineser! Buzz har förresten en likadan Hurttaoverall som jag. Visst är de kanonsköna!

  SvaraRadera
 2. oh coool lampa!:)

  jag "hottar" upp min ( inte alls lika fina) smideslampa nästan varje år, fast inte så kreativt som du förståss:)

  härliga bilder!
  kram!!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, Jag är alltid så nyfiken på vem som varit här! :-)